24Kitchen kok Rudolph van Veen grens over

TV kok Rudolph van Veen van 24Kitchen gaat waarschijnlijk ook in het Duits een show presenteren. 24Kitchen is net als in Nederland ook internationaal een enorm succes.

De digitale kookzender heeft in Nederland al miljoenen kijkers weten te bereiken en is ook bezig met een Europese expansie. Zo is de zender bijvoorbeeld al in een aantal landen in het oosten van Europa te ontvangen en ook in bijvoorbeeld Portugal. Meestal worden programma's zoals Rudolph's Bakery dan ondertiteld.


Rudolph van Veen leert Duits
Voor de Duitse variant van 24Kitchen heeft Rudolph van Veen al een in het Duits gepresenteerde proefuitzending opgenomen. Eigenaar Fox van de zender ziet veel in een Duitse editie. Van Veen tegenover Veronica Magazine over het enorme succes van de kookzender: "Dit had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht! We wilden graag een zender beginnen waarbij het koken serieus wordt genomen. Er zijn wel heel veel leuke kookprogramma’s, maar vaak hebben die een wedstrijdelement, het is meer entertainment dan koken.” 24 Kitchen werd nog onlangs door het lezerspubliek van Totaal TV tot beste digitale zender van het jaar verkozen.

Geschreven door: Jan-Hein Visser