Het zit Caiway de laatste tijd niet mee. Na de grote en langdurige storing vorige week in de regio Utrecht is het dinsdag wederom mis en nu in Noord-Holland. De oorzaak is weer kapotte glasvezel.

Via onder meer twitter liepen dinsdagmiddag vele meldingen binnen over het ontbreken van signaal op de televisiezenders die Caiway biedt in Aalsmeer en Uithoorn. Was vorige week een stukgetrokken glasvezelkabel, die moeilijk was te repareren, ook nu is er weer een storing opgetreden in de glasvezelverbinding die Caiway heeft van het Westland naar de regio in Noord-Holland.

Caiway werkt aan noodoplossing
Het kabelbedrijf heeft daarmee voor de zoveelste keer dit jaar te kampen met een ernstige storing in de levering van televisiediensten. De Caiway webcare bevestigt via Twitter dat het ook nu weer om een glasvezelbreuk gaat. Een indicatie wanneer het euvel hersteld is had Caiway dinsdagavond nog niet gegeven, wel dat er aan een noodvoorziening wordt gewerkt. Via onder meer @Caiway op Twitter worden updates gegeven en vragen van klanten beantwoord.