Naar aanleiding van de nieuwe Vengeance film waarin Danny Trejo de hoofdrol speelt, komt rond 22 november een Vengeance-game uit. Opvallend is dat naast Danny Trejo een hoofdrol is weggelegd voor Steve Wozniak, medeoprichter van Apple.Het spel zal beschikbaar komen voor iOS en draagt de titel Danny Trejo’s Vengeance “Woz with a Coz”. Het spel wordt verwacht rond Thanksgiving (22 november) en is een promotiemiddel voor de film Vengeance die in 2013 uitkomt (zie afbeelding hiernaast).

Danny Trejo & Steve Wozniak team-up

Danny Trejo kennen we uit films als Machette en From Dusk till Dawn en Wozniak kennen we als medeoprichter van Apple. Wozniak was de technische man bij Apple terwijl Jobs de zakelijke kant voor zijn rekening nam. In 1987 verliet Wozniak het bedrijf maar is nu nog steeds in veel hoedanigheden met techniek bezig. Hij laat zich altijd wel porren voor een mening over nieuwe technieken. Onlangs liet hij nog weten met 22 kilo aan elektronica te reizen.

Danny Trejo’s Vengeance: Woz with a Coz

In het spel genieten Wozniak en zijn vrouw een rustig avondje totdat het verstoord wordt door criminelen die de vrouw van Woz (in het spel J-Woz genoemd) ontvoeren waarna Trejo en Woz in actie komen om haar terug te halen. Er zullen ook andere versies komen met andere hoofdrolspelers naar Trejo zoals Mexicaans-Amerikaanse rapper Baby Bash en UFC-vechter Rashad Evans. Wat het spel gaat kosten is nog niet bekend.[Via: Cnet]