Live-concert Robbie Williams exclusief bij UPC


Het concert dat Robbie Williams op zaterdag 24 november in de O2 Arena in London geeft, is exclusief bij tv-aanbieder te bekijken. Het digitale entreekaartje kost €14,99 per huisgezin.

Het is de start van een nieuw interactief concept van UPC. In de toekomst wil men meer live-evenementen en optredens via het Pay Per View verdienmodel gaan aanbieden. Hiervoor gebruikt UPC het live-evenementenkanaal dat op voorkeuzepositie 15 in de zenderlijst te ontvangen is.

Robbie Williams trapt af
Het live-concert van Robbie Williams begint op 24 november om 22.00 uur. Vanaf 20.00 uur kan men de digitale entreekaart op voorkeuzekanaal 15 kopen. Dat geldt alleen voor gebruikers van de UPC mediabox. In de toekomst gaat UPC meer van dit soort live-evenementen uitzenden. Pim Hofmeester – Manager Video on Demand bij UPC – hierover: "Onze klanten willen ook thuis live evenementen mee kunnen maken. Wij kunnen hen dat op een eenvoudige en legale manier bieden. Naast voetbalwedstrijden en andere sportevenementen zullen klanten daarom steeds vaker concerten, opera’s en andere evenementen via Pay Per View kunnen bekijken.”


Geschreven door: Jarco Kriek