The Rolling Stones en Alicia Keys exclusief via satelliet


Satellietkijkers kunnen de komende dagen in Nederland exclusief naar een interview van The Rolling Stones en een live-concert van zangeres Alicia Keys kijken. Hiervoor is wel ontvangst van de Astra2-satelliet nodig.

Een abonnement bij een tv-aanbieder is niet nodig. Een FTA-satellietontvanger en schotelantenne is voldoende. The Rolling Stones en Alicia Keys worden namelijk op het ongecodeerde zogenaamde Red Button-kanaal van de BBC uitgezonden. Deze is ongecodeerd via de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost te ontvangen. De uitzendfrequentie is 10.773 GHz H 22000 5/6.

The Rolling Stones
Naar aanleiding van het vijftigjarige jubileum van de Engelse popgroep The Rolling Stones kan men zondag 18 en maandag 19 november gedurende vrijwel de gehele dag op het BBC Red Button-kanaal naar het BBC Radio 2 interview met The Rolling Stones kijken. Dit wordt afgewisseld met beelden van eerdere tournees die de popgroep heeft gemaakt. Natuurlijk komt ook de nieuwe tournee van de groep aan de orde.


Alicia Keys
Het 1Xtra Live-concert van Alicia Keys in het Engelse Birmingham is later in de week op het Red Button te zien en te horen. Van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 november is het concert gedurende de dag diverse malen op dit BBC-kanaal zichtbaar.


Geschreven door: Jarco Kriek