Roman Holiday
14:05 - 16:00 op Eén
Komedie (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (22897 stemmen)
Met Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert e.aHepburn die op bezoek is in Rome, snakt naar een gewoon leven. Zij ontvlucht het paleis waar zij verblijft en wordt verliefd op een Amerikaanse journalist.


The Fox & the Child
15:30 - 17:00 op NED3
Avontuur (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (982 stemmen)
Met Bertille Noël-Bruneau, Isabelle Carré, Thomas Laliberté e.aOp een mooie herfstdag ziet een meisje een vos lopen. Geboeid door wat zij ziet vergeet zij haar angst en zoekt contact met het dier. Dit is het begin van een bijzondere vriendschap. Samen met de vos gaat het meisje op ontdekkingstocht in de wilde natuur, een avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.


Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek
15:35 - 17:35 op Nickelodeon
Familiefilm (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 5.4 (44 stemmen)
Met Ben Cramer, Frederik de Groot, Richard de Ruijter e.aAls Sinterklaas bij het examen voor zijn nieuwe 'dakrijbewijs' een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. die wil dat Sinterklaas stopt met zijn werk. Ze wil het kasteel van Sinterklaas voor zichzelf en is ook van plan om al het geld voor sinterklaascadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. De Pieten stellen een onderzoek in en met behulp van de kinderen proberen ze de problemen op te lossen. Het avontuur brengt ze zelfs tot in Curaçao. Lukt het de Pieten dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen?


Dennis the Menace Strikes Again!
17:50 - 19:20 op NET5
Familiefilm (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 3.5 (649 stemmen)
Met Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper e.aHet is de verjaardag van Mr. Wilson en raad eens wie er ongevraagd op bezoek komt? Dennis en een paar van zijn vrienden die maar wat graag de boel op stelten zetten.


The Three Musketeers
19:20 - 21:25 op NET5
Actie (1993) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 6 (13704 stemmen)
Met Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Chris O'Donnell e.aDe jonge, levendige D'Artagnan verlaat zijn geboortegrond Gascogne om als musketier dienst te gaan doen bij koning Lodewijk XIII. De slechte kardinaal Richelieu ontbindt dit keurkorps om zijn complot tegen de koning beter te kunnen uitvoeren. D'Artagnan wordt gevangen genomen, maar wordt later gered. Hij is in staat om zijn vrienden tijdig te waarschuwen dat zij een bondgenootschap met de Engelsen aan moeten gaan.


I am a woman now
20:20 - 21:20 op NED2
Documentaire (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 7.3 (12 stemmen)
Met April Ashley, Colette Berends, Jean Lessenich e.aIn 1956 opende gynaecoloog Georges Burou een praktijk in Casablanca waar iedereen die dat wilde een geslachtsverandering kon ondergaan zonder ingewikkelde psychologische onderzoeken en vragen. De mannen die destijds naar Marokko afreisden om een geslachtsverandering te ondergaan, zijn nu vrouwen van tussen de 70 en 80 jaar oud. Zij waren pioniers op het gebied van geslachtsverandering van man tot vrouw. In I Am A Woman Now maken de vrouwen de balans op van hun leven. Hoe verliep hun leven na hun vertrek uit Casablanca? Zijn hun dromen uitgekomen en hebben ze de fel bevochten gewenste kwaliteit van het leven bereikt?


Papa ?a chasse aux lagop?s
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2008) uit Canada
IMDB-rating: 6.5 (36 stemmen)
Met François Papineau, Sylvie Moreau, Georges Aubin e.aVincent Lemieux wordt beschuldigd van fraude en vlucht naar het hoge noorden om aan de politie te ontsnappen. Met behulp van een digitale camera probeert hij zich te rechtvaardigen ten aanzien van zijn dochters. Hij legt zijn beeld van de financiële wereld uit en blikt terug op pijnlijke jeugdervaringen.


The Bucket List
21:25 - 23:15 op NET5
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (34767 stemmen)
Met Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes e.aMiljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beide nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.


DeepStar Six
22:00 - 00:00 op RTL7
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (3766 stemmen)
Met Taurean Blacque, Nancy Everhard, Greg Evigan e.aDe bemanning van een experimentele nucleaire onderwaterbasis stuit, tijdens een van hun onderzoekstochten, op een monsterlijk schepsel. Het monster dreigt de basis te vernietigen en er volgt een strijd op leven en dood.


To Love and Die
23:25 - 01:05 op RTL8
Actie (2008) uit Canada
IMDB-rating: 6.6 (292 stemmen)
Met Shiri Appleby, Ivan Sergei, Kristin Dattilo e.aEen jonge vrouw probeert het contact met haat vader, een huurmoordenaar, te herstellen. Ze raakt echter al snel betrokken bij zijn gevaarlijke werk.


Vip? au poing
00:00 - 01:35 op TV5
Drama (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (498 stemmen)
Met Catherine Frot, Jacques Villeret, Jules Sitruk e.a1920. Jean Rezeau en zijn broer leven gelukkig in het familiekasteel. Als hun grootmoeder sterft komt Paule Rezeau, hun moeder, terug op het landgoed en tiranniseert hen. Tot op de dag dat Jean in opstand komt en zijn broers opstookt tegen deze ontaarde moeder door een oorlogsklimaat te kweken...


My Year Without Sex
01:20 - 02:50 op BBC2
Komedie (2009) uit Australië
IMDB-rating: 5.7 (589 stemmen)
Met Sacha Horler, Matt Day, Jonathan Segat e.aNatalie heeft een druk leven; ze heeft twee jonge kinderen, werkt in een verpleegtehuis en heeft een man, Ross, die zielsveel van haar houdt. Op de ochtend van Ross' 39ste verjaardag besteden Ross en Natalie wat tijd aan elkaar. Maar dan valt de 7-jarige Ruby de kamer binnen met het cadeautje voor haar vader. Een paar dagen later wordt Natalie wakker in het ziekenhuis, het begin van een jaar vol problemen en herstel. Ze mag niet veel dingen doen, en helaas voor haar mag ze ook geen sex hebben.


Hooper
01:25 - 03:00 op BBC1
Actie (1978) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (1536 stemmen)
Met Burt Reynolds, Jan-Michael Vincent, Sally Field e.aDe oudere stuntman Sonny Hooper is nog steeds de beste in het vak, maar nieuwkomer Ski lijkt hem voorbij te streven met betere en grootsere stunts. Samen willen ze een stunt uitvoeren die iedereen bij zal blijven.