Bounce
20:30 - 22:40 op RTL8
Drama (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (9065 stemmen)
Met Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Natasha Henstridge e.aOp kerstavond staat de succesvolle reclamemaker Buddy Amaral zijn vliegtuigstoel af aan een onbekende man, zodat deze op tijd thuis kan zijn bij zijn kinderen en zijn vrouw Abby. Daarmee neemt Buddy per ongeluk de meest dramatische beslissing uit zijn leven. Het vliegtuig waar Buddy in had moeten zitten, stort neer.


Green Zone
20:30 - 22:45 op Veronica
Actie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (68103 stemmen)
Met Yigal Naor, Said Faraj, Faycal Attougui e.aEnkele Amerikaanse CIA-agenten onder leiding van Roy Miller gaan in de Irakese woestijn op zoek naar massavernietigingswapens. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een buitenlandse correspondente, Lawrie Dayne. Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een andere ooghoek en beseft dat het doel van de missie op de helling staat.


Seraphim Falls
00:35 - 02:20 op BBC1
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (6933 stemmen)
Met Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott e.aHet is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Kolonel Morsman Carver kan de wapens niet neerleggen en wil blijven doorvechten. Hij is op jacht naar Gideon, de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd tussen de twee stuurt ze op een reis dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld.