Luisteraars Q-music kiezen het lekkerste wijf

Een goed verhaal. Daar draait het om bij de verkiezing van 'Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012'. Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt hebben een jaar lang elke werkdag iemand tot 'Lekker Wijf Van Kwart Voor Vijf' uitgeroepen. De kenmerken? Ze hebben allemaal een sterke persoonlijkheid, zijn brutaal, ondeugend, uitdagend, hebben iets te vertellen en bereikt.

Al deze mooie verhalen vragen om een unieke verkiezing waarbij het niet gaat om uiterlijk maar om inhoud. De verkiezing start met een lijst van 29 vrouwen en 1 man. Luisteraars kunnen op de website van Q-music stemmen op hun favoriet.


Onder andere Angela Groothuizen, Nicolette van Dam, Sascha de Boer, Marlies Dekkers, Leontien van Moorsel, Mevrouw van Mierlo en Victoria Koblenko wisten de luisteraars van Q-music te verbazen, inspireren of boeien met hun verhaal.


De drie 'lekkere wijven' met de meeste stemmen worden 30 november bij “Van Inkel In De Middag” tussen 16 en 19 uur bekendgemaakt. Hierna zullen ze op 3, 4 en 5 december te horen zijn als sidekick bij “Van Inkel in de Middag”. Uiteindelijk krijgt de sidekick met de meeste stemmen op donderdag 6 december de titel 'Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012'. [Radio.NL]