CanalDigitaal heeft op 12 november jl. Internet via VDSL toegevoegd aan haar productportfolio. Met deze nieuwe internetdienst kan men een internetsnelheid bereiken tot 50 Mb/s. Onder de naam Snel Internet zal VDSL ook onderdeel worden van de Alles in 1-pakketten van CanalDigitaal.

M7 Group S.A., de eigenaar van het merk CanalDigitaal, is blij met de toevoeging van Snel Internet aan haar productportfolio: “We willen consumenten graag de mogelijkheid bieden om optimaal gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten van het internet. Door nieuwe toepassingen, zoals streaming video, is er een steeds grotere vraag naar sneller internet. Met de toevoeging van VDSL Internet kunnen wij voldoen aan deze behoefte.”

De VDSL-propositie ‘Snel Internet’ zal in alle combinaties van de huidige “Alles in 1-pakketten” aangeboden worden. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende pakketten; maar krijgen altijd uitstekende digitale en HD-beeldkwaliteit. Internet wordt net als de ADSL-dienst aanboden in samenwerking met KPN. Ook de VDSL-klanten bellen onderling gratis.

“Snel Internet” wordt verkocht via www.canaldigitaal.nl.

Zoals bekend wordt digitale televisie van CanalDigitaal via de satelliet geleverd. Internet en Bellen wordt op basis van ADSL2+ / VDSL2-technologie aangeboden. ADSL2+ is beschikbaar met een downloadsnelheid tot 20Mb/s. VDSL2 wordt met een downloadsnelheid tot 50Mb/s aangeboden.

Bron: CanalDigitaal