Results 1 to 9 of 9

Thread: Dsn gr 7300 ci

 1. #1
  Senior Member albjon's Avatar
  Join Date
  25-03-2010
  Posts
  141
  Uploads
  6

  Dsn gr 7300 ci

  Pershendetje me ka rene ne dore ky aparat DSN GR 7300 CI me keto te dhena :
  Model GR 7300
  SW Ver : VGD0 3.2.75 emu
  HW Ver : YW5518 5.3.0
  Loader Ver 1.0.7
  FDD Ver 1.0.0
  Manufacturer DSN
  Me ndihmoni me loader dhe nje soft te fundit per kete aparat? Cfare kanalesh hap? FLM!

 2. #2
  Super Moderator durresi's Avatar
  Join Date
  04-03-2009
  Location
  Istanbul
  Posts
  1,602
  Uploads
  319

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Quote Originally Posted by albjon View Post
  Pershendetje me ka rene ne dore ky aparat DSN GR 7300 CI me keto te dhena :
  Model GR 7300
  SW Ver : VGD0 3.2.75 emu
  HW Ver : YW5518 5.3.0
  Loader Ver 1.0.7
  FDD Ver 1.0.0
  Manufacturer DSN
  Me ndihmoni me loader dhe nje soft te fundit per kete aparat? Cfare kanalesh hap? FLM!
  Eshte klon me Yumatu MX

  Poshte ke softet e duhura dhe cfare hap.

  Rai (13°)
  Kingston(Hustler) (4.8°)
  Mediatech (4°)
  Tv Globo(13*)
  Bulsatcom(39*)
  Orf 19.2*
  canalsat 19.2*
  Austriasat 19.2*
  Canal NL 19.2*
  Biss(trt 1,2,3-ntv ve ntv spor-tv8-CNN türk-A haber-idman tv-lider tv-Itv-aztv-georgian-imedi -rustavi 2-)
  Attached Files Attached Files

 3. #3
  Senior Member albjon's Avatar
  Join Date
  25-03-2010
  Posts
  141
  Uploads
  6

  Re: Dsn gr 7300 ci

  prsh durresi. pasi zgjedh tek loaderi opsionin Download default , mbaron procesi thote ne fund update sucess. Por kur shoh aparatin eshte po e njejta menu dhe sytem info . nuk ka ndryshuar gje. duhet te zgjedh opsion tjeter tek loaderi ? ku qendron poblemi?

 4. #4
  Senior Member njazi's Avatar
  Join Date
  03-03-2011
  Posts
  1,473
  Uploads
  471

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Quote Originally Posted by albjon View Post
  prsh durresi. pasi zgjedh tek loaderi opsionin Download default , mbaron procesi thote ne fund update sucess. Por kur shoh aparatin eshte po e njejta menu dhe sytem info . nuk ka ndryshuar gje. duhet te zgjedh opsion tjeter tek loaderi ? ku qendron poblemi?
  Bulsat key 04 & 06 ok Hellasat 39.0*E
  RAI key 0D & 0C ok Hotbird 13.0*E
  All latest BISS keys update
  MTV Trax CCWs (11895V27500 2/3) 28.2*E
  AustriaSat & ORF ok Astra 19.2*E
  MEZZO ok Hotbird 13.0*E
  Sic Internacional EutelsatW2 16.0*E
  and all others are ok

  dhe softcamet i ke ketu

  http://www.satsupreme.com/showthread...man#post960555

 5. #5
  Senior Member albjon's Avatar
  Join Date
  25-03-2010
  Posts
  141
  Uploads
  6

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Quote Originally Posted by njazi View Post
  Bulsat key 04 & 06 ok Hellasat 39.0*E
  RAI key 0D & 0C ok Hotbird 13.0*E
  All latest BISS keys update
  MTV Trax CCWs (11895V27500 2/3) 28.2*E
  AustriaSat & ORF ok Astra 19.2*E
  MEZZO ok Hotbird 13.0*E
  Sic Internacional EutelsatW2 16.0*E
  and all others are ok

  dhe softcamet i ke ketu

  http://www.satsupreme.com/showthread...man#post960555
  e kisha provuar edhe me pare me ket soft, pa sukses. tani nuk e disponoj me ,gjithsesi flm!

 6. #6
  Moderator mile kristo's Avatar
  Join Date
  24-06-2007
  Location
  EU
  Posts
  1,720
  Uploads
  269

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Quote Originally Posted by albjon View Post
  e kisha provuar edhe me pare me ket soft, pa sukses. tani nuk e disponoj me ,gjithsesi flm!

  aparati ka te njejtin soft me disa modele starsat qe nuk me bie ndermende se kush model eshte se i kam perdorur para shume vitesh qe do te thote sja vlen te mirresh me te,por provo njihere ti hedhesh softcam per starsat mbase te bene pune ,se dhe saiti zyrtar qe ka qene per dsn eshte mbyllur

 7. #7
  Contributing Member MATJANI's Avatar
  Join Date
  08-03-2010
  Location
  Europe
  Posts
  769
  Uploads
  84

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Clones Digital4000 (Frontier)
  Code:
  Amstar AM-1500 ZX

  Arrox Freetiger

  AstraAvoX 260 FTA

  Baff DVB-4000 FTA
  Baff DVB-4000 CI

  BigSat DSR 6500 Prima
  BigSat DSR 6600 Prima
  BigSat DSR 7500 Prima

  Chess Digital 4000
  Chess Digital 4100

  Digital 3000
  Digital 4000
  Digital 4000 FTA
  Digital 4000 CI
  Digital 4100
  Digital 4100 CI
  Digital 4100 M
  Digital 5000
  Digital 5000 CI
  Digital 6000
  Digital 6010
  Digital 6100
  Digital FTA
  Digital Telekom mini X-1001

  DIPLOSAT 738

  DongWon DTDA-928

  Dreambox 500D
  Dreambox 500S
  Dreambox 7000S
  Dreambox 7020S

  DSN GR-6100FTA
  DSN GR-6300
  DSN GR-7100
  DSN GR-7300

  Euromax-777

  EuroStar 100 FTA

  Euston STV-2005

  Frontier DV 61
  Frontier DV 65
  Frontier DV 618
  Frontier DV 623
  Frontier DV 638
  Frontier DV 828
  Frontier DV 928

  Globo 3000
  Globo 3000M
  Globo 4000
  Globo 5000
  Globo 5000 CI
  Globo 6000
  Globo 6000 CI
  Globo 6010
  Globo 6100

  Heaker MX CI

  Joker 11000

  Lumax 698

  Magic 2004 FTA

  Neosat SX-1600 Plus

  Nextwave FTA

  onyx

  Opentel ODS 3500F

  Opticum 2003fta
  Opticum 3000
  Opticum 3000 T
  Opticum 3000 TS
  Opticum 4000
  Opticum 4100
  Opticum 5000

  Rex 5000 FTA
  Rex 5000 X

  SAB S5000

  Sad 5500

  Sansung FTA

  Skymax100

  Skyplus Ampere Titanium F1
  Skyplus Ampere Titanium F1 Plus
  Skyplus Ampere Titanium CI

  SkyStar 1
  SkyStar 2

  SuperMax All In One 9200 Super
  SuperMax All In One 9300 Super
  SuperMax FT9950 Super
  SuperMax FT9950 MK11
  SuperMax 9700 Super
  SuperMax 9800 Super

  Starbox FTA TM-160

  StarSat SR-X550D
  StarSat SR-X550D Plus
  StarSat SR-X550D Super
  StarSat SR-X550D Ultra
  Starsat SR-X 650 CI Plus
  Starsat SR-X 3100 CU
  Starsat SR-X 3100 CU Plus
  Starsat SR-X 3100 CU Ultra
  Starsat SR-X 3200 CU
  Starsat SR-X 3200 CU Plus
  Starsat SR-X 3200 CU Ultra
  Starsat SR-X 3200 CU Super
  Starsat SR-X 3500 CUCI
  Starsat SR-X 3500 CUCI Plus
  Starsat SR-X 3500 CUCI Super
  Starsat SR-X 3500 CUCI Ultra

  Startrack 510
  Startrack 550D
  Startrack 650DCI
  Startrack 750DCU
  Startrack 750DCI

  Truman DV 61???
  Truman DV 65???
  Truman DV 618???
  Truman DV 623???
  Truman DV 638???
  Truman DV 828???
  Truman DV 928???
  Truman TM-100 PLUS
  Truman TM-150 FTA
  Truman TM-150 Ultra
  Truman TM-150 X Ultra
  Truman TM-150 Plus
  Truman TM-155 CI
  Truman TM-160

  Ultra 150???
  Ultra 190D???
  Ultra 530???
  Ultra 550D???
  Ultra 1700???
  Ultra 1800???

  Yumatu MX-300
  Yumatu MX-400
  Yumatu MX-500
  Yumatu MX-600
  Yumatu MX-700
  Yumatu MX-800
  Yumatu MX-900
  Yumatu MX-1000

 8. #8
  Super Moderator durresi's Avatar
  Join Date
  04-03-2009
  Location
  Istanbul
  Posts
  1,602
  Uploads
  319

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Quote Originally Posted by albjon View Post
  prsh durresi. pasi zgjedh tek loaderi opsionin Download default , mbaron procesi thote ne fund update sucess. Por kur shoh aparatin eshte po e njejta menu dhe sytem info . nuk ka ndryshuar gje. duhet te zgjedh opsion tjeter tek loaderi ? ku qendron poblemi?
  Menu mund te jete e njejte po ti shif versionin a ka ndryshuar apo jo.

 9. #9
  Moderator miri-01's Avatar
  Join Date
  07-01-2010
  Posts
  2,761
  Uploads
  20

  Re: Dsn gr 7300 ci

  Prsh Djema
  Kam nje DSN, "GR-6300", Fta dhe ben vetem start dmth nxjere vizat dhe fiket
  dhe nuk e di se cfare te dhenash te tjara ka
  munde te me ndihmoj njeri per ta vane ne pune kete aparat
  Ja kalofshi mire

Similar Threads

 1. AlfaGold ad 7300+
  By geni_ko in forum Albanian / Shqip
  Replies: 17
  Last Post: 22-01-2014, 06:28:33
 2. Update Opticum 7300 LED/ 7300 VFD SW 1.1.0xxx(ALI3329E)
  By dreamer1983 in forum Opticum Firmware
  Replies: 1
  Last Post: 07-11-2011, 21:44:09
 3. KEY su Visionnet F-7300
  By tarricone in forum Italian / Italiano
  Replies: 11
  Last Post: 24-04-2009, 15:45:18
 4. Opticum 7300
  By tamo in forum Albanian / Shqip
  Replies: 0
  Last Post: 09-03-2009, 10:06:47
 5. Dsn 7300 Ci Help!!
  By maskas in forum Greek / Ελληνικά
  Replies: 1
  Last Post: 11-02-2006, 10:29:33

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •