Les mains libres
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (44 stemmen)
Met Ronit Elkabetz, Carlo Brandt, Noémie Lvovsky e.aBarbara is een regisseur die films maakt in de gevangenis en Michel is een gevangene die deelneemt aan haar project. Ze worden verliefd maar hun schijnbaar gecontroleerde relatie loopt van de rails. In een uitwisseling tussen de binnen- en de buitenwereld ontwikkelt hun passie zich door middel van aanraking, gefluister, steelse brieven en blikken.


Living Proof
20:30 - 22:15 op RTL8
Biografie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (503 stemmen)
Met Harry Connick Jr., Paula Cale, Angie Harmon e.aDennis Slamon is een sceptische dokter, die te maken krijgt met geld problemen. Zijn hele leven richt zich n het vinden van een medicijn tegen borstkanker, maar dit heeft veel invloed op zijn persoonlijke leven.


Dinner for Schmucks
20:30 - 22:50 op Veronica
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (49972 stemmen)
Met Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis e.aEen extreem domme man presteert het om het leven te ruineren van iedereen die ook maar een paar minuten in zijn gezelschap verkeert.


Hostage
20:30 - 22:40 op RTL7
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (29034 stemmen)
Met Bruce Willis, Kevin Pollak, Jimmy Bennett e.aJeff Talley (Bruce Willis) is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.


La pluie des prunes
21:00 - 22:30 op TV5
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (27 stemmen)
Met Gilbert Melki, Adriana Asti, Marie Riva e.aFrançois is schrijver. Als een van zijn romans door een Japanse regisseur gekozen wordt voor een bewerking voor het theater, besluit hij om naar Tokyo te gaan met zijn oma, die stom is na een hersenbloeding. Op een dag, als François een repetitie bijwoont, verdwijnt zijn oma...


Hudson Hawk
22:45 - 00:40 op RTL7
Actie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (17602 stemmen)
Met Bruce Willis, Danny Aiello, Andie MacDowell e.aEddie Hawkins, beter bekend als Hudson Hawk, heeft net een tienjarige celstraf uitgezeten en is vast van plan nooit meer naar de gevangenis terug te keren. Maar het excentrieke echtpaar Mayflower maakt het hem niet gemakkelijk. Zij zijn voor een klusje op zoek naar een ervaren inbreker en hebben hun oog laten vallen op Hudson. Om Hudson tot medewerking te dwingen dreigen zij zijn beste vriend Tommy te doden.


The Big Easy
01:10 - 02:50 op BBC1
Actie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (5093 stemmen)
Met Dennis Quaid, Ellen Barkin, Ned Beatty e.aLuitenant Remy McSwain heeft twee problemen die om een oplossing vragen. Allereerst heeft hij te maken met meerdere moorden die onder bendeleden worden gepleegd en zijn tweede probleem is Ann Osborne, een aantrekkelijke advocate van het Openbaar Ministerie. Hij krijgt een relatie met haar, terwijl de moorden blijven doorgaan en klachten over corruptie tegen hem oplopen. Terwijl dit plaatsvindt, beweren de bendeleden niets met die moorden te maken te hebben en zal Remy McSwain het tegendeel moeten bewijzen...