Camping sauvage
14:00 - 15:40 op TV5
Komedie (2004) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (432 stemmen)
Met Guy A. Lepage, Sylvie Moreau, Normand D'Amour e.aPierre-Louis Cinq-Mars wordt achtervolgd door een bende criminelen en moet een poosje op Camping Pigeon gaan wonen. Jackie, de eigenaresse, is een uitbundige, levendige vrouw. Het tegengestelde van de bijzonder klassieke Pierre-Louis, die dan ook in een vreemde, verwarrende omgeving terechtkomt...


Waar is het paard van Sinterklaas?
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 6.5 (45 stemmen)
Met Anneke Blok, Robbert Blokland, Peter Bolhuis e.aWinky moet een jaar lang op het paard van Sinterklaas letten en wanneer deze kwijt raakt moet ze alles op alles zetten om hem terug te vinden.


Secret Window
20:30 - 22:30 op RTL8
Horror (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (40405 stemmen)
Met Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello e.aEen schrijver, Morton Rainey, heeft zich teruggetrokken in zijn buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake, nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Op een dag arriveert er een man, John Shooter genaamd, die Morton ervan beschuldigd zijn verhaal te hebben gestolen. Morton tracht de man ervan te overtuigen dat dit echt niet het geval is, en probeert hem het originele verhaal te laten zien, dat twee jaar eerder geschreven is dan Shooter's verhaal. Op de één of andere manier lukt het hem echter niet het origineel te vinden en beginnen er vreemde dingen te gebeuren...


Motherhood
20:30 - 22:15 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (2579 stemmen)
Met Uma Thurman, Anthony Edwards, Minnie Driver e.aEen moeder uit Manhattan is van plan om een groot verjaardagsfeest te organiseren voor haar dochtertje, die zes jaar wordt. Ze ziet echter niet aankomen dat dit veel meer problemen met zich mee brengt, dan dat ze had verwacht.


Star Trek
20:30 - 23:00 op RTL7
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (263950 stemmen)
Met Chris Pine, Zachary Quinto, Eric Bana e.aDe Romulans reizen terug in de tijd om in hun voordeel het verleden te veranderen. Ze proberen Kirk uit de tijdlijn te wissen voordat hij werd geboren. Zo komt Spock in een positie om Kirk te redden en de tijdlijn te herstellen. Ook zal hij ervoor moeten zorgen dat de gebeurtenissen niet afwijken van de originele tijdlijn om zo de toekomst niet te veranderen.


I Could Never Be Your Woman
22:15 - 00:15 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (3804 stemmen)
Met Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Saoirse Ronan e.aRosie (Michelle Pfeiffer) is een 40-jarige single moeder in Los Angeles. Haar leven loopt niet helemaal zoals gepland, zowel zakelijk als prive. Jeannie , de assistente van haar TV show, maakt Rosie het leven zuur en haar seksistische baas wil de show het liefst vervangen voor een reality show. Thuis zit Rosie’s dochter Izzie midden in de puberteit en ruilt haar barbiepoppen in voor Dylan, een jongen van school. Wanneer de getalenteerde jonge acteur Adam Perl binnenloopt bij de casting voor Rosie’s show is zij meteen verkocht. Ondanks het gevecht tegen haar gevoelens steelt Adam de show en lacht hij Rosie het bed in. Overtuigd dat de relatie gedoemd is te mislukken door het leeftijdsverschil en met de gedachte dat Adam haar gebruikt heeft voor zijn eigen carrière zet Rosie een punt achter de relatie. Adam denkt daar echter heel anders over..


Jeepers Creepers
23:05 - 00:50 op RTL7
Avontuur (2001) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.6 (23618 stemmen)
Met Gina Philips, Justin Long, Jonathan Breck e.aDe tieners Darry en Trish zijn op weg naar hun ouderlijk huis als ze bijna van de weg worden gereden door een truck. Het tweetal ziet diezelfde truck even later langs de weg staan en besluit een kijkje te nemen.


The Ghost and the Darkness
01:15 - 02:55 op BBC1
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (15821 stemmen)
Met Michael Douglas, Val Kilmer, Tom Wilkinson e.aJohn Beaumont is eigenaar van een Britse spoorwegmaatschappij en heeft grootse plannen voor een spoorlijn dwars door Oeganda. Als er een brug moet komen, roept hij de hulp in van ingenieur John Henri Patterson en het ziet er naar uit dat de bouw precies op tijd klaar is, totdat de bouwers stuk voor stuk door wilde dieren worden gedood.