Eredivisie Live twee maanden gratis met 24-uurs actie


Betaalzender Eredivisie Live houdt op donderdag 29 november een 24-uurs actie waarbij nieuwe abonnees bij het afsluiten van een abonnement de eerste twee maanden gratis naar de betaalzender kunnen kijken.

Eredivisie Live is een betaalzender waarop men via vier tv-kanalen live naar alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie kan kijken. Ook zijn wedstrijden uit de KNVB Beker, Jupiler League, FA Cup, League Cup, DFB Pokal, Coppa Italia en UEFA Europa League live en in samenvatting te volgen. De programmering van Eredivisie Live wordt met Club TV van alle achttien Eredivisie clubs en voetbaldocumentaires compleet gemaakt.

Alle kanalen in HD
Bij de meeste aanbieders is alleen het hoofdkanaal van Eredivisie Live in HD-kwaliteit te bekijken. Alle vier Eredivisie Live tv-kanalen zijn echter in HD-kwaliteit beschikbaar. Slechts enkele aanbieders geven alle kanalen in HD-kwaliteit door. Digitenne en CanalDigitaal geven in plaats van vier slechts twee Eredivisie Live-kanalen door. CanalDigitaal geeft het hoofdkanaal in tegenstelling tot Digitenne wel in HD-kwaliteit door.


Verschillende voorwaarden
In de periode dat men twee maanden gratis naar Eredivisie Live kan kijken, krijgt men de mogelijkheid om het gratis actieabonnement stop te zetten. Doet men dit niet dat wordt het naar een definitief abonnement omgezet. Bij veel aanbieders geldt hierbij een opzegtermijn van één maand. Bij enkele wordt het actieabonnement direct in een jaarabonnement omgezet. De actievoorwaarden van alle deelnemende aanbieders kan men hier bekijken.


Geschreven door: Jarco Kriek