Results 1 to 3 of 3

Thread: Alma Settings

  1. #1
    Super Moderator ALFAJAY's Avatar
    Join Date
    08-08-2010
    Posts
    7,751
    Uploads
    6,018

    Alma Settings

    28.11.2012

    Alma S2200 HD Motor list
    by vidakovicd
    Satellites:
    Code:
    
    1/  Hellas Sat 2 39.0*E
    2/  Eurobird 1 28.2*E
    3/  Astra3A/3B 23.5*E
    4/  Astra 1H 19.2*E
    5/  Eutelsat W2 16.0*E
    6/  HotBird 6 13.0*E
    7/  Eurobird 9A 9.0*E
    8/  Astra 4A 4.8*E
    9/  Thor 5 0.8*W
    10/ Amos 2 4.0*E
    11/ Atlantic Bird 1 12.5*E
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Super Moderator ALFAJAY's Avatar
    Join Date
    08-08-2010
    Posts
    7,751
    Uploads
    6,018

    Re: Alma Settings

    Alma S2200 HD Motor list 29.11.2012 vidakovicd

    *** satellites ***

    Code:
    
    1/  Intelsat 12   45.0E
    2/  Trksat 2A/3A 42.0E
    3/  Hellas Sat 2  39.0*E
    4/  Astra 1G       31.5E
    5/  Eurobird 1    28.2*E
    6/  Badr-4/5/6       26.0E
    7/  Astra3A/3B    23.5*E
    8/  Eutelsat 21A  21.6E
    9/  Astra 1H      19.2*E
    10/ Eutelsat W2   16.0*E
    11/ HotBird 6     13.0*E
    12/ Eutelsat 10A  10.0E
    13/ Eurobird 9A    9.0*E
    14/ Eutelsat 7A    7.0E
    15/ Astra 4A       4.8*E
    16/ Eutelsat 3C    3.1E
    17/ Thor 5         0.8*W
    18/ Amos 2         4.0*W
    19/ Eutelsat 5 W   5.0W
    20/ Nile 101/102/  7.0W
    21/ AtlanticBird1 12.5*w
    22/ Telstar 12       15.0W
    23/ Intelsat 905  24.5W

  3. #3
    New Member
    Join Date
    04-12-2012
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Alma Settings

    Hello

    Im a new user here and im sorry if i am posting in the wrong place but im a little confused.
    I have just installed a motorised satellite system using an ALMA S2100 HD receiver.
    The satellite list on board does not include the EUROTEL 7A satellite and i dont know how to add it. I have downloaded several satellite lists from the forum here but they are not accepted by the receiver when i try to update via USB.

    What format should the update be in and is there special software to allow me to flash new satellites to the receiver.

    Again, i apologise if this post is in the wrong place.

    I hope you guys can help.

    Many thanks

    Fury101

Similar Threads

  1. Alma Softcam Key
    By *Besmiri* in forum Alma
    Replies: 17
    Last Post: 24-04-2014, 17:50:38
  2. Alma s1800
    By cheraa in forum Alma Information and Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 24-02-2013, 12:38:51
  3. Alma S2300 Combo
    By powercisco in forum Alma Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 27-07-2012, 16:39:13
  4. Alma s-2200hd
    By efenberg in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2012, 19:34:52
  5. key alma işlemi
    By gerimter in forum Turkish / Trke
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2006, 08:09:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •