Results 1 to 3 of 3

Thread: Mikrotik + oscam

  1. #1

    Mikrotik + oscam

    Здравейте, искам да попитам някой има ли представа дали съществува начин да се инсталира оскам или друг емулатор на RouterBoard с mikrotik.
    Целта е сървъра да се премести там.

  2. #2
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Mikrotik + oscam

    ROS не е е open source. Така че няма да намериш oscam за него. Ако немислиш да правиш много размени купи си router, на който може да сложиш OpenWRT там този кам ще работи.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    26-05-2009
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: Mikrotik + oscam

    Друга възможност е, ако Routerboard-a позволява (RB400, RB700 series, RB900 series, RB2011 boards), да се стартира OpenWRT под Metarouter, и да се сложи oscam на първият. В wiki-то на Mikrotik има достатъчно подробна информация, дори и примерни OpenWRT image-и. Друг е въпроса колко ще бъде стабилно и колко клиента ще поддържа.

Similar Threads

  1. csat canal+ full hd 4**** real oscam to oscam i need
    By snakeshar in forum MultiCS & CSP Exchange
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2012, 11:39:19
  2. csat canal+ full hd 4**** real oscam to oscam i need
    By snakeshar in forum Report Bad Peers
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2012, 11:39:19
  3. Oscam local bis tv / nc fr looking for oscam exchange
    By magictails in forum MultiCS & CSP Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 21-02-2011, 14:40:38
  4. Replies: 1
    Last Post: 20-12-2009, 15:50:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •