Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: X-cruiser

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    X-cruiser

    kam nje aparat x-cruiser qe eshte klone me Ferguson df 6000.sapo e ndez nuk me del gje ne tv por nje drite jeshile ke dekoderi.provoj ti hedh nje soft por asgje.ku qendron problemi?si mund ta zgjidh me ndonje boot upgrade a ndonje soft?

  2. #2
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: X-cruiser

    jep ca te dhena mbi aparatin sepse ti shkruan vetem Ferguson df 6000 po cili version x-cruiser clonohet me shume lloje aparati me technost etj,,

    provoje nje here kete

  3. #3
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: X-cruiser

    njazi un nuk arrij dot ta ndez qe te hy ne menu se del e zeze por vetem ndizet nje drite jeshile ke aparati.gjithashtu nuk behet do lidhja e rs232 me loaderin se kam provuar ti hedh kete soft.prandaj nuk jap dot te dhena te tjera.e vetmja gje qe mund te bej eshte qe dekoderi ka pamjen identike e ketij Ferguson por qe lexon x-cruiser.me cfare mund te klonohet ky lloj modeli?cfare mund ti bej?mos do jtag?
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: X-cruiser

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    njazi un nuk arrij dot ta ndez qe te hy ne menu se del e zeze por vetem ndizet nje drite jeshile ke aparati.gjithashtu nuk behet do lidhja e rs232 me loaderin se kam provuar ti hedh kete soft.prandaj nuk jap dot te dhena te tjera.e vetmja gje qe mund te bej eshte qe dekoderi ka pamjen identike e ketij Ferguson por qe lexon x-cruiser.me cfare mund te klonohet ky lloj modeli?cfare mund ti bej?mos do jtag?
    atehere lexoje me kujdes nese aparati yt eshte ashtu si ne foton qe ke postuar ti klonohet me
    Ferguson DF-6000 CR: DVB-S, 5000 Ch., emb. CAS, >SM< (CXL_SLF5_2MB)
    Maximum T-1000 FTA: DVB-T, FTA, >SM<
    Maximum T-1001 CX:DVB-T, 1x Conax, >S< (DMT_2MB)
    Medion MD-24242: DVB-S, 3000 Ch., embedded Premiere

    nese aparati yt eshte ky qe postoj une atehere klonohet me
    Xcruiser X-1000SCX (ACES): DVB-S, 5000 Ch., embedded Conax
    DMT 1501: DVB-S, 1x CAS (TVGlobo)

    cili nga keto te dy eshte aparati yt qe te ndihmoj


  5. #5
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: X-cruiser

    aparati im eshte si ne pamjen qe kam postuar un por me ngjyren dhe emrin 'xcruiser' qe ke postuar ti dhe .diferenca eshte se nuk i ka keto 5 butonat qe jane tek figura jote por thjesht si ai qe kam postuar un.duket si loje fjalesh por dhe mu me ka bere habi

  6. #6
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: X-cruiser

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    aparati im eshte si ne pamjen qe kam postuar un por me ngjyren dhe emrin 'xcruiser' qe ke postuar ti dhe .diferenca eshte se nuk i ka keto 5 butonat qe jane tek figura jote por thjesht si ai qe kam postuar un.duket si loje fjalesh por dhe mu me ka bere habi
    ok beji nje foto aparatit tend ne dy anet para dhe mbrapa dhe postoje

  7. #7
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: X-cruiser

    njazi keto jane fotot e dekoderit.me ndizet vetem drita jeshile poshte.drita e kuqe lart jo.dhe rs 232 nuk lidhet
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: X-cruiser

    NJAZI inbox-in e ke plot dhe ste coj dot pm.dekoderi eshte SD.
    FLM

  9. #9
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: X-cruiser

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    njazi un nuk arrij dot ta ndez qe te hy ne menu se del e zeze por vetem ndizet nje drite jeshile ke aparati.gjithashtu nuk behet do lidhja e rs232 me loaderin se kam provuar ti hedh kete soft.prandaj nuk jap dot te dhena te tjera.e vetmja gje qe mund te bej eshte qe dekoderi ka pamjen identike e ketij Ferguson por qe lexon x-cruiser.me cfare mund te klonohet ky lloj modeli?cfare mund ti bej?mos do jtag?
    Provoje keshtu
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: X-cruiser

    rs e blere ne pazar eshte.nuk jane standarte kto?duhet me e zhvesh per ta modifikuar?

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-05-2012, 12:37:22
  2. Question x cruiser on channel?
    By bennyrabbit in forum Xcruiser
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2008, 09:13:46
  3. I Need Hulp For X CRUISER 1500cx
    By t757498 in forum Xcruiser
    Replies: 5
    Last Post: 18-03-2008, 17:22:22
  4. Démo X-cruiser serveur
    By lougi in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 14-11-2006, 22:53:19
  5. Fun Card for X-Cruiser Xdsr 200
    By theking in forum Fun Card
    Replies: 0
    Last Post: 30-10-2006, 23:15:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •