Fast & Furious
20:30 - 22:40 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (91167 stemmen)
Met Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster e.aIn Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.


Fame
20:30 - 22:35 op RTL8
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (9318 stemmen)
Met Kay Panabaker, Naturi Naughton, Kherington Payne e.aFame, de ongekend populaire, Oscar winnende dansfilm uit de jaren ’80, is compleet opnieuw uitgevonden en vertaald naar nu! De danssensatie vertelt het spetterende verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York, die maar één doel voor ogen heeft: To become a star!


Duplex
00:20 - 01:40 op BBC1
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (14060 stemmen)
Met Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell e.aAls je het hebt over ‘The American Dream’, dan zijn Alex en Nancy het ideale voorbeeld. Ze zijn een jong en hip stel uit New York met de wereld aan hun voeten. Eén ding ontbreekt nog in hun perfecte leventje: een liefdesstulpje om samen te gaan wonen. Dat verandert als ze onverwacht het huis van hun dromen vinden. In hetzelfde appartementencomplex woont de bejaarde mevrouw Connely. Al snel komen Alex en Nancy erachter dat zij niet zo aardig en flexibel is als ze in eerste instantie leek. Ze eist de aandacht van het stel volledig op en voor elk wissewasje staat ze op de stoep. Alex en Nancy’s ooit zo perfecte leventje begint dan ook barsten te vertonen en hun droom is inmiddels een nachtmerrie geworden. Ze beginnen zich af te vragen of er geen manier is om het oude mensje het complex uit te werken..


Camping sauvage
00:50 - 02:30 op TV5
Komedie (2004) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (432 stemmen)
Met Guy A. Lepage, Sylvie Moreau, Normand D'Amour e.aPierre-Louis Cinq-Mars wordt achtervolgd door een bende criminelen en moet een poosje op Camping Pigeon gaan wonen. Jackie, de eigenaresse, is een uitbundige, levendige vrouw. Het tegengestelde van de bijzonder klassieke Pierre-Louis, die dan ook in een vreemde, verwarrende omgeving terechtkomt...