Apple wil tweede Store in Den Haag


Als het aan Apple ligt komt er een tweede officiŽle Apple Store in Nederland. Het Amerikaans bedrijf heeft zijn ogen laten vallen op een pand in de binnenstad van Den Haag.

Volgens de internetsite One More Thing gaat het om een pand in de Haagse Passage. Hierin is op dit moment de Selexyz-boekhandel Verwijs gevestigd. Het pand komt mogelijk binnenkort leeg omdat Selexyz met concurrent De Slegte is samengegaan. Apple zou al een bod op de locatie hebben gedaan. De keuze van Apple is opvallend. In de directe omgeving van het pand is de Apple Premium Reseller Amac al langere tijd actief.

Apple houdt mond dicht
Apple wil niet reageren op de geruchten dat men in Den Haag een tweede officiŽle Apple Store wil openen. Toch is het al langere tijd een publiek geheim dat Apple na Amsterdam een tweede Apple Store wil starten. Onlangs plaatste Apple online vacature-advertenties en vermeldde hierbij dat werknemers op diverse locaties in Nederland kunnen worden ingezet. In deze advertenties wordt ook vermeldt dat kandidaten in september 2013 voor het Apple trainingsprogramma moeten zijn.


Geschreven door: Jarco Kriek