De Nokia Lumia 620 is de derde en meest betaalbare Windows 8 Phone smartphone. De Nokia Lumia 620 is compact en de nieuwe dualshot kleurtechniek geeft het toestel opvallende kleur- en textuureffecten.

De dualshot-techniek zorg voor een tweede laag gekleurd of transparant polycarbonaat waardoor wisselende kleurschakeringen en diepte-effecten te zien zijn. De Nokia Lumia 620 is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder lime-groen, oranje, magenta, geel, cyaan, wit en zwart (verkrijgbaarheid van kleuren kan verschillen per regio). De koper heeft de keuze uit zeven verschillende verwisselbare covers.Smart Shoot

Met de 5 megapixel camera maak je scherpe fotoís en Smart Shoot maakt de foto helemaal perfect door meerdere afbeeldingen tot 1 foto te maken zodat je ongewenste objecten eenvoudig van de foto verwijderd (zoals een voorbijgaande fietser). Het touchscherm is net als bij de duurdere modellen te bedienen met handschoenen, vingernagel of pen. Verder heeft het NFC aan boord en ook de diensten zoals Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Music ontbreken natuurlijk niet.

Nokia Lumia 620 prijs en beschikbaarheid

De Nokia Lumia 620 wordt geleverd vanaf januari 2013 in AziŽ, gevolgd door Europa en het Midden-Oosten en later ook andere markten. De verwachte verkoopadviesprijs voor de Nederlandse markt bedraagt 259 euro incl. btw.