Radiostation 100%NL laat wensen uitkomen


Het landelijke radiostation 100%NL komt met een nieuw radiospel: Wens Het & Krijg Het. De zender laat zich in deze tijden van economische crisis van haar meest sympathieke kant zien door luisteraars te geven wat ze wensen. Vanaf eind januari draait het bij 100%NL om de luisteraars…. En ze bepalen zelf wat ze krijgen.

Dat kan van alles zijn; een nieuwe designer handtas, een nacht in een 5-sterrenhotel of een nieuwe sportfiets. Of bijvoorbeeld meevliegen in de cockpit van een vliegtuig.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100%NL: "We zijn enorm blij deze actie aan te kunnen kondigen. Een actie als ‘Wens Het & Krijg Het’ is nog nooit op de Nederlandse radio te horen geweest en we hebben erg veel zin om vanaf 28 januari 2013 heel veel Nederlanders heel blij te maken.

Niks crisis, nu zijn de luisteraars van 100%NL aan de beurt. We kunnen geen betere manier verzinnen om het nieuwe jaar af te trappen. We zien de wensen van onze luisteraars graag tegemoet."

Het spel
Vanaf donderdag 6 december kunnen luisteraars op de website van 100%NL hun wensen indienen. Het spel gaat op maandag 28 januari 2013 van start en loopt tot en met vrijdag 8 februari. Twee weken lang worden vijf wensen per dag voorgelezen op de radio. Degene die de wens heeft ingestuurd moet binnen een half uur naar de 100%NL studio bellen. Is de luisteraar op tijd, dan laat 100%NL de wens in vervulling gaan. [Radio.NL]