BN'ers maken kerstboom voor goed doel bij Skyradio


Bij Skyradio vindt vrijdag de Christmas Tree for Charity plaats, het jaarlijkse evenement waarbij BN’ers bomen optuigen voor het goede doel. Het team met de mooiste boom wint de hoofdprijs van 10.000 euro cash en een radiocampagne ter waarde van 25.000 euro voor dat doel. Skyradio stelt bovendien één boom beschikbaar aan een luisteraar, die mag meestrijden voor zijn of haar zelf gekozen hulporganisatie.

Dit jaar gaan onder meer René en Natasja Froger, Daphne Deckers, Edwin en Annemarie van der Sar, Kim Feenstra, Truus van Gaal, Anita Witzier, Frits Wester, Albert Verlinde, Patty Brard, Viktor Brand en Jan Kooijman er alles aan doen om de mooiste kerstboom te creëren. Zij strijden op het Hilversumse Mediapark in Studio 21 voor doelen als De Voedselbank, Dance4life, Spieren voor Spieren, Fonds Slachtofferhulp en Hulphond Nederland.

De jury die de bomen beoordeelt bestaat uit mensen die verstand hebben van wat mooi is: Styliste Dyanne Beekman, beautystylist Tom Sebastian en lifestyledeskundige Kim Kötter. Zij bepalen wie de hoofdprijs, de tweede prijs (5.000 euro) en de derde prijs (2.500 euro) winnen voor hun goede doel. De overige deelnemers blijven niet met lege handen achter en ontvangen per koppel 1.000 euro. [Radio.NL]