Het Nederlandse muziekkanaal 192TV is vanaf 24 januari 2013 via KPN Interactieve TV te bekijken. Het muziekkanaal is al enige tijd één van de best bekeken muziekkanalen in Nederland.

De doorgifte via KPN Interactieve TV zorgt ervoor dat het potentieel bereik van 192TV richting met bijna één miljoen huishoudens stijgt. Al enige tijd wordt 192TV via de grote aanbieders UPC en Ziggo doorgegeven. Vanaf 24 januari 2013 is 192TV door de toevoeging bij KPN bij de drie grootste tv-aanbieders van Nederland te bekijken. 192TV gaat bij KPN onderdeel van het aanvullende pluspakket uitmaken. Naast 192TV voegt KPN op 24 januari 2013 nog meer tv-zenders aan het zenderaanbod toe.
Niet bij CanalDigitaal
Satelliettelevisieaanbieder CanalDigitaal is de vierde tv-aanbieder in Nederland. De kans dat 192TV op korte termijn tot het CanalDigitaal-zenderaanbod gaat toetreden is echter zeer klein. Op dit moment zijn er geen lopende onderhandelingen over de doorgifte van 192TV. Toch blijkt de vraag voor 192TV onder abonnees aanwezig te zijn. Dat blijkt onder meer uit reacties op internet.

Blij met doorgifte bij KPN
Bert van Breda van 192TV laat Totaal TV weten blij met de doorgifte bij KPN te zijn: "We zijn natuurlijk blij en trots dat ook de kijkers van KPN volgend jaar 24 uur per dag ‘gouwe ouwe’ kunnen zien via 192TV. In de ruim twee jaar dat 192TV bestaat is gebleken door de kijkcijfers en de duizenden reacties, dat 192TV razend populair is en aan een grote behoefte voorziet aan televisiekijkend Nederland. Voor ons om ervoor te zorgen dat het programma aanbod met de vele clips uit de jaren 60 en 70 alleen nog maar gaat groeien, maar ook dat door de ‘specials’ zoals de Top 192, ‘Magic of the sixties weekend” en ‘Toppop weekend”, de band tussen het kijkerspubliek en de artiesten alleen maar hechter gaat worden, want we zijn er voor de fans én de artiesten van de doelgroep 45 plus."