KPN gaat het zenderaanbod van het tv-product Interactieve TV verder uitbreiden. De grote zenderuitbreiding wordt door KPN als opfrisbeurt van het tv-aanbod omschreven. De zenderuitbreiding vindt op 24 januari 2013 plaats.

Opvallend aan de zenderuitbreiding bij KPN is dat het veel buitenlandse zenders bevat. Met de komst van een Marokkaanse, Antilliaanse en Spaanse tv-zender lijkt KPN een gericht beleid te voren om met tv-zenders die bij andere aanbieders niet beschikbaar zijn abonnees te winnen.
KPN plaatst RTV7 in basispakket
Zo wordt de Antilliaanse tv-zender RTV7 vanaf 24 januari door KPN in het basispakket aangeboden. Bij UPC de enige tv-aanbieder die RTV7 nu doorgeeft moet de abonnee hiervoor een aanvullend premiumabonnement van maar liefst 15,25 per maand afnemen. Dat is vrijwel net zo duur als het gehele basispakket voor Interactieve TV bij KPN kost. Naast RTV7 worden ook de Marokkaanse tv-zender 2M Maroc, Antenne 3 uit Spanje en het Nederlandse muziekkanaal Xite aan het basispakket van interactieve tv toegevoegd. SLAM!TV, RAI Uno en TVE verdwijnen uit het basispakket.

Veel nieuwe muziekkanalen bij KPN
Naast Xite wordt het aanvullende pluspakket van KPN met meer muziekkanalen uitgebreid. Het gaat om 192TV, Djazz.TV en iConcerts. Al eerder werd bekend dat het seriekanaal TNT exclusief bij KPN Interactieve TV beschikbaar komt. Ook het gamekanaal Ginx dat al enige maanden bij Glashart Media te zien is wordt aan het pluspakket toegevoegd. Enkele regionale tv-zenders Extreme Sports en VH1 Classic verdwijnen uit het pluspakket.

Ook uitbreiding on demand
Verder wordt het video on demand-aanbod bij het pluspakket met Xite on Demand en iConcerts on Demand uitgebreid.