Skyradio rijdt de komende weken weer met een versierde kersttram door Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Skyradio CEO Philip Alberdingk Thijm reed tijdens de eerste rit mee met de speciale kersttram. Philip Alberdingk Thijm: "Deze prachtige tram staat symbool voor de warmte en gezelligheid die Kerstmis de meeste mensen geeft. Je kunnen warmen aan mooie, gezellige kersthits van Skyradio, terwijl je van A naar B gaat, dat is toch fantastisch?”

Vanaf deze week is de kersttram van Skyradio in de reguliere dienstregeling opgenomen. Hij rijdt iedere dag op een ander traject, dus iedere reiziger in Amsterdam heeft de mogelijkheid een sfeervol ritje te maken. Tot en met de eerste week van januari 2013 kunnen reizigers mee rijden in de tram en al reizend luisteren naar de muziek die wordt gedraaid bij The Christmas Station.

Ook de kerstman was aanwezig bij de start van eerste rit in Amsterdam: “Ik zal de komende weken zeker nog een paar keer langskomen om een stuk te rijden in deze feestelijke tram." [Radio.NL]