Het foodkanaal 24Kitchen is in Nederland voorlopig nog niet via de satelliet te bekijken. Dat laat eigenaar FOX International Channels Benelux aan Totaal TV weten. In Nederland wordt satelliettelevisie alleen via CanalDigitaal aangeboden.

Er was deze enige opschudding omdat op 24Kitchen een commercial van CanalDigitaal te zien is. Op internet waren er direct geluiden te horen dat dit de eerste stap van de komst van 24Kitchen bij CanalDigitaal was. Het foodkanaal staat bij een deel van de CanalDigitaal-abonnees hoog op het verlanglijstje.
Onderdeel reclamecampagne
Laura Dompeling van FOX International Channels Benelux laat Totaal TV echter weten de commercial van CanalDigitaal op 24Kitchen onderdeel van een grotere reclamecampagne is. "De commercial van CanalDigitaal wordt momenteel op alle FOX-zenders uitgezonden en wordt op 24Kitchen uitgezonden, ondanks dat de zender niet in hun pakket zit. Dit betekent niet dat 24kitchen binnenkort in het pakket van CanalDigitaal komt”, aldus Dompeling

Beste digitale zender
24Kitchen werd onlangs door de lezers van tv-gids Totaal TV tot beste digitale tv-zender van Nederland gekroond. Het station startte op 1 oktober 2011 en is alle grote tv-aanbieders in Nederland in het basispakket te bekijken. Alleen bij CanalDigitaal - in abonee-aantallen de vierde aanbieder van Nederland - is 24Kitchen nog niet in het zenderpakket opgenomen.