Coup d'?at
18:35 - 20:00 op TV5
Misdaad (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.4 (92 stemmen)
Met Catherine Frot, Karim Seghair, Marie Raynal e.aFabienne is politiekapitein in Sète. Haar routine wordt in de war gestuurd door de dood van Olga, een jonge prostituee. Het lijkt op zelfmoord. Maar Olga werd gevolgd en had een zoon, Ilan. Fabienne wordt verrast door haar eigen medelijden en gaat op zoek naar het verdwenen kind.


In Her Shoes
20:30 - 23:10 op RTL8
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (16414 stemmen)
Met Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette e.aMaggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk. Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie. Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen.


Lethal Weapon 3
20:30 - 23:00 op Veronica
Actie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (30643 stemmen)
Met Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci e.aDe eigenwijze Martin Riggs en zijn partner Roger Murtaugh zijn gedegradeerd tot straatagenten na een mislukte bomontmijning. Ze vervelen zich stierlijk en missen de actie van vroeger. Wanneer ze getuige zijn van een overval op een geldtransportwagen, zetten ze meteen de achtervolging in. Het duo slaagt erin Billy Phelps, één van de daders, te arresteren. Riggs en Murtaugh zijn vastbesloten de zaak tot op het bot uit te pluizen, maar het onderzoek is overgenomen door interne zaken.


The Rebound
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (19704 stemmen)
Met Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Steve Antonucci e.aSandy is een alleenstaande moeder die in New York woont. Ze laat haar oog vallen op haar buurman Aram van vijfentwintig en dat heeft zowel romantische als komische gevolgen...


Nos retrouvailles
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.6 (15 stemmen)
Met Fanny Ardant, Charles Berling, Laurent Grévill e.aElisabeth en haar man hebben een nieuwe buurman: een onbekende, blijkbaar musicus, heeft zich geïnstalleerd in het appartement aan de andere kant van de binnenplaats. Op een dag komt Elisabeth hem per ongeluk beneden tegen en herkent onmiddellijk haar jeugdliefde. Vanaf dat moment verandert haar leven...


The Unbearable Lightness of Being
00:35 - 03:20 op BBC1
Drama (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (9735 stemmen)
Met Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche, Lena Olin e.aDe vrijgezel Tomas is een hersenchirurg in Praag. Hij houdt niet van vaste relaties, maar wanneer hij Tereza ontmoet is hij direct verkocht. Terug in Praag zet hij zijn fysieke, maar niet emotionele relatie voort met Sabina, totdat Tereza onverwachts opduikt. Geheel tegen zijn principes laat hij Tereza bij hem intrekken.