Topman Huawei toont 6.1-inch smartphone

Huawei zal aanstaande januari op de CES in Las Vegas een aantal nieuwe smartphones tonen aan de pers. De topman Richard Yu liet in al zijn enthousiasme alvast een enorme 6,1-inch smartphone zien in een Chinese Huawei Store. De beelden zijn geplaatst op YouTube.

Yu liet de enorme smartphone aan een paar mensen zien in de Huawei Store in Guangzhou, meldt Engadget. In Chinese handen ziet het apparaat er niet heel erg handzaam uit. Een tablet heb je in ieder geval bijna niet meer nodig als je over de 6,1 inch Ascend Mate beschikt. In de onderstaande video kun je de beelden van de Ascend Mate bekijken die Yu liet zien:Het Android toestel heeft een 361 ppi low temperature polysilicon (ltps)-scherm dat de beelden weergeeft in 1080p. Waarschijnlijk heeft de smartphone een 1,8 gigahertz quadcore chip en een 4.000 mAh accu aan boord. Het toestel is bijna 1 centimeter dik. Deze specificaties zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen.

Naast de Ascend Mate worden ook de Ascend W1 en de Ascend D2 op de CES vertoond. Dit zijn respectievelijk een Windows- en een Android-smartphone.

Via: PCM