UPC geeft abonnees kerstcadeau


Kabelbedrijf UPC heeft alle abonnees die digitale televisie via een mediabox bekijken een kerstcadeau gegeven. Deze kunnen gratis naar vijf door UPC geselecteerde films kijken.

Dat kan via het video on demand-platform van het kabelbedrijf. Wie dus digitale televisie via de UPC CI+ module kijkt kan niet van het kerstcadeau gebruik maken. Dit komt omdat video on demand via de CI+ module nog niet beschikbaar is.

Video on demand onder aandacht
Met dit kerstcadeau probeert UPC de video on demand-mogelijkheden bij abonnees meer onder de aandacht te brengen. UPC staat in Nederland bekend als tv-aanbieder die een voortrekkersrol op dit gebied heeft. Video on demand is voor tv-aanbieders in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden omdat op deze inkomsten een grotere winstmarge te behalen is.


Vijf films gratis kijken
De vijf familiefilms die de komende week gratis te bekijken zijn, kunnen via een speciale sectie in het video on demand menu geselecteerd en bekeken worden. Dat geldt zowel voor de oudere mediaboxen als de onlangs door UPC geļntroduceerde Horizon mediabox. UPC heeft abonnees van een e-mailbericht van het kerstcadeau op de hoogte gebracht. In deze e-mail kan men ook een video-uitleg vinden hoe men met video on demand aan de slag moet.


Films in HD en SD

De vijf films die men gratis kan bekijken zijn: The Joneses, Sliding Doors, Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Prinses Lillifee en Brief voor de koning. Twee van deze films zijn ook in HD-kwaliteit te bekijken.

Geschreven door: Jarco Kriek