Results 1 to 2 of 2

Thread: Films op TV voor woensdag 26 December 2012 / Dutch

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,637
  Uploads
  139

  Arrow Films op TV voor woensdag 26 December 2012 / Dutch

  The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie
  08:30 - 10:05 op RTL7
  Animatie (2008) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.1 (1480 stemmen)
  Met Phil Vischer, Mike Nawrocki, Cam Clarke e.aDrie mislukte luilakken dromen ervan om een show over piraten te maken. Terwijl zij druk bezig zijn met zich zorgen maken over of die droom ooit werkelijkheid zou kunnen worden, reizen zij plotsklaps terug in de tijd naar de 17e eeuw. Daar beginnen zij aan een belangrijke queeste en leren zij hoe je een goede piraat wordt.


  Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
  09:00 - 10:40 op NED3
  Familiefilm (2003) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.3 (137 stemmen)
  Met Quinten Schram, Frensch de Groot, Jordy Mul e.aMartha, de zus van Pietje, gaat zich verloven met journalist Paul Velinga. Om dit te vieren wordt er een groot sneeuwballengevecht gehouden waarbij een ruitje bij drogist Geelman sneuvelt. Kort daarna wordt er ingebroken en krijgt Pietje de schuld. Hij wordt uit zijn bed gelicht en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet Pietje de boeven die door de bende van de Zwarte Hand achter de tralies werden gezet.


  Barbie: A Perfect Christmas
  09:30 - 10:40 op Nickelodeon
  Animatie (2011) uit Amerika
  IMDB-rating: 3.7 (151 stemmen)
  Met Diana Kaarina, Jennifer Waris, Rachel Harrison e.aDe vakantie van Barbie en haar zusjes Skipper, Stacie en Chelsea krijgt tijdens de feestdagen een onverwachte wending. Nadat hun vliegtuig door een sneeuwstorm wordt omgeleid, bevinden de meiden zich ver weg van hun geplande droomvakantie in New York. Gestrand in een afgelegen herberg in het kleine stadje Tannenbaum zien ze hun droomvakantie al helemaal in het water vallen. Maar al snel beleven ze magische momenten en worden ze gastvrij verwelkomd door nieuwe vrienden. Als dank voor dit overweldigende onthaal, zetten zij al hun muzikale talenten in om een optreden te verzorgen voor de gehele stad. De meiden zien al snel in dat juist het samenzijn het allerbelangrijkste is van een perfecte kerstviering.


  Holes
  10:05 - 12:05 op RTL7
  Avontuur (2003) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.1 (14626 stemmen)
  Met Sigourney Weaver, Jon Voight, Tim Blake Nelson e.aStanley Yelnats graaft in de grond en in zijn verleden. Hij is een jongen met een ongewone aantrekkingskracht voor het ongeluk. De familie Yelnats heeft namelijk een aantal generaties geleden een vloek opgelegd gekregen. Stanley is dan ook zelf niet verbaasd als hij uiteindelijk belandt in 'Camp Green Lake', een soort jeugdgevangenis. Samen met zijn mededelinquenten moet hij gaten graven "om karakter op te bouwen". Dat de bewakers (Sigourney Weaver en John Voight) zelf een heel andere reden voor die opdracht hebben, wordt de jongen langzaam maar zeker duidelijk. Kan Stanley het ongeluk van zich afschudden?


  Curious George
  10:25 - 11:55 op RTL8
  Animatie (2006) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.7 (4211 stemmen)
  Met Frank Welker, Will Ferrell, Shane Baumel e.aTed, de man met de gele hoed, adopteert 'per ongeluk' het aapje George. George is een heerlijk nieuwsgierig diertje dat, zodra zijn baasje een andere kant op kijkt, door zijn enthousiasme vaak in de problemen komt.... (Nederlands ondertiteld)


  Cars
  11:25 - 13:15 op BBC1
  Animatie (2006) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.5 (47454 stemmen)
  Met Owen Wilson, Paul Newman, Bonnie Hunt e.aLightning McQueen, een ambitieuze nieuweling in de racewereld, ontdekt dat het leven gaat om de reis en niet de finishlijn, als hij onverwacht een omweg moet maken door het slaperige Route 66 stadje Radiator Springs. Onderweg naar de finale van de Piston Cup in Caliornia, leert hij de ongewone karakters van de stad kennen, Sally (een chique Porsche uit 2002), Doc Hudson (een Hudson Hornet uit 1951 met een mysterieus verleden) en Mater (een roestige, betrouwbare takelwagen).


  Mr. Magorium's Wonder Emporium
  12:05 - 13:55 op RTL7
  Komedie (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.2 (7695 stemmen)
  Met Ted Ludzik, Natalie Portman, Zach Mills e.aDe Wonder Winkel van mr Magorium is de vreemdste, meest fantastische en wonderbaarlijkste speelgoedwinkel van de hele wereld! Op een dag besluit mr Magorium (Dustin Hoffman), de 243-jaar oude excentrieke eigenaar en oprichter, dat het tijd is met pensioen te gaan. Hij ziet in Molly (Natalie Portman) zijn ideale opvolger, maar het speelgoed in de winkel is het helaas niet met hem eens en komt in opstand. De eens zo bijzondere en kleurrijke winkel verandert al gauw in een regelrechte puinhoop en het speelgoed haalt allerlei gemene grapjes uit met Molly en haar klanten. Molly wil er al gauw het bijltje bij neergooien maar meneer Magorium wil hier niets van weten. Zou het Molly lukken in zichzelf te gaan geloven en de magie terug te brengen in de winkel?


  Santa Buddies
  12:45 - 14:25 op SBS6
  Avontuur (2009) uit Amerika
  IMDB-rating: 4.4 (757 stemmen)
  Met Craig Anton, Andrew Astor, Charisse Baker e.aPuppy Paws, het zoontje van Santa Paws, is de Noordpool nogal zat en gaat op zoek naar andere hondjes, zodat hij kan leren om normaal te zijn en hij ontmoet Budderball. Maar dan begint de magische kerst ijspegel te smelten en mensen vergeten langzaam maar zeker de echte gedachte rondom deze feestdagen. Het is nu aan Puppy Paws en zijn nieuwe vriendjes om kerst te redden.


  Pippi Gaat van Boord
  13:00 - 14:20 op NED3
  Familiefilm (1969) uit Zweden
  IMDB-rating: 6.5 (431 stemmen)
  Met Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg e.aPippi gaat aan boord van haar vaders schip om naar Taka-Tukaland te zeilen. Maar Tommy en Annika zijn zo droevig dat Pippi weer van boord gaat. Ze rijdt met Annika en Tommy op haar paard naar Villa Kakelbont. Op het laatste moment gooit kapitein Langkous de zak met goudstukken overboord. De boeven hebben het gezien en willen de schat stelen. Pippi beleeft weer allerlei avonturen met haar vrienden.


  Home Alone
  13:55 - 16:00 op RTL4
  Komedie (1990) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.8 (56771 stemmen)
  Met Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern e.aWanneer de familie McCallister op kerstvakantie gaat, blijft de acht jaar oude Kevin per ongeluk alleen achter. Al snel nadat hij erachter komt dat hij alleen thuis is moet hij het huis verdedigen tegen de stuntelige inbrekers Harry en Marv.


  Stuck on You
  13:55 - 16:00 op RTL7
  Komedie (2003) uit Amerika
  IMDB-rating: 6 (18215 stemmen)
  Met Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes e.aDe relatie tussen de Siamese tweeling Bob (Damon) en Walt (Kinnear) word op de proef gesteld als Walt naar LA wil verhuizen om acteur te worden. Snel vindt de tweeling succes als ze in een programma van Cher mogen verschijnen. Het overweldigende succes drijft de twee echter uit elkaar.


  The Great Dictator
  14:00 - 16:02 op Canvas
  Komedie (1940) uit Amerika
  IMDB-rating: 8.4 (26730 stemmen)
  Met Charles Chaplin, Paulette Goddard, Jack Oakie e.aEen soldaat van het leger van Tomania redt tijdens de eerste wereldoorlog het leven van de officier Schultz. Maar hij verliest zijn geheugen en keert pas na 20 jaar later terug in de Joodse ghetto waar hij als kapper werkzaam was. Ondertussen is de dicator Hynkel aan de macht en worden de Joden vervolgd. Wanneer Hynkel toevallig wordt gearresteerd door zijn eigen leger denkt iedereen dat de kapper Hynkel is.


  Les bronz?font du ski
  14:05 - 15:30 op TV5
  Komedie (1979) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 7.3 (2906 stemmen)
  Met Josiane Balasko, Michel Blanc, Maurice Chevit e.aMidden in de nacht komen vakantiegangers uitgeput aan in een vakantieclub in Ivoorkust. Ze zijn van plan om zo goed mogelijk te profiteren van deze vakantieweek en hun dagelijkse beslommeringen te vergeten, ze beleven deze zeven dagen dan ook intens en leren nieuwe mensen kennen.


  The Search for Santa Paws
  14:25 - 16:15 op SBS6
  Avontuur (2010) uit Canada
  IMDB-rating: 5.4 (705 stemmen)
  Met Reese Alexander, Diedrich Bader, Sahar Biniaz e.aAls de Kerstman en zijn nieuwe beste vriend Paws, ontdekken dat de jongens en de meisjes van de wereld de geest van Kerstmis hebben verloren, ondernemen ze een trip naar New York. Maar nadat de Kerstman zijn geheugen verliest, is het aan Paws, het trouwe weesmeisje Quinn, haar nieuwe vriend Will en een wonderbaarlijke groep van magische, pratende honden, om de Kerstman uit de nood te helpen en de wereld te laten zien waar Kerstmis eigenlijk echt over gaat.


  Happy Feet
  14:40 - 16:20 op BBC1
  Animatie (2006) uit Australië
  IMDB-rating: 6.7 (30751 stemmen)
  Met Carlos Alazraqui, Lombardo Boyar, Jeffrey Garcia e.aHet verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerpinguins op Antarctica. Deze pinguins zingen, ieder zijn eigen lied, om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.


  Open Season
  15:30 - 17:00 op RTL8
  Animatie (2006) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.1 (9790 stemmen)
  Met Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise e.aIn het kleine stadje Timerline woont de grote beer Boog in de garage van boswachter Beth. Z'n lekkere leventje staat op z'n kop als hij Elliot, een hert, tegenkomt en ze samen in het bos belanden net op het moment dat het jachtseizoen gaat beginnen! Samen met alle andere dieren in het bos zorgen ze ervoor dat er dit keer op de jagers gejaagd wordt in plaats van andersom.... (Engels gesproken)


  An American in Paris
  15:40 - 17:30 op BBC2
  Musical (1951) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.3 (7430 stemmen)
  Met Gene Kelly, Leslie Caron, Oscar Levant e.aDe Amerikaanse schilder Jerry Mulligan wordt Hij wordt in Parijs ontdekt door de invloedrijke Nina Foch die veel interesse heeft in zijn werk.


  The Brothers Solomon
  16:00 - 17:45 op RTL7
  Komedie (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 5 (4003 stemmen)
  Met Will Arnett, Will Forte, Chi McBride e.aEen stel sympathieke, maar niet al te snuggere broers proberen aan de wens van hun stervende vader te voldoen. Ze gaan hard op zoek naar de perfecte vrouw, om te proberen hun vader voor zijn dood nog grootvader te maken. Maar dit gaat niet zo makkelijk als ze in eerste instantie hadden gedacht.


  Enchanted
  16:20 - 18:00 op BBC1
  Avontuur (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.6 (40044 stemmen)
  Met Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden e.aEen mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.


  Princess
  16:35 - 18:25 op NET5
  Familiefilm (2008) uit Canada
  IMDB-rating: 5.3 (535 stemmen)
  Met Nora Zehetner, Kip Pardue, Nicole Gale Anderson e.aDe werkloze William (Kip Pardue) is zo betoverd door de excentrieke prinses Ithaca (Nora Zehetner) dat hij zijn laatste geld uitgeeft om een etentje met de prinses te winnen.


  Thirteen Days
  17:45 - 20:30 op RTL7
  Drama (2000) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.3 (19487 stemmen)
  Met Shawn Driscoll, Kevin Costner, Drake Cook e.aIn oktober 1962 bleekkt uit spionagefoto's dat de Sovjet-Unie bezig was met het installeren van nucleaire raketten op Cuba, waardoor de Russen in staat waren om grote delen van de VS binnen enkele minuten weg te vagen. President Kennedy en zijn adviseurs zoeken een uitweg in de wereldbedreigende situatie.


  How to Train Your Dragon
  18:00 - 19:30 op BBC1
  Animatie (2010) uit Amerika
  IMDB-rating: 8.2 (180609 stemmen)
  Met Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson e.aHow To Train Your Dragon is gebaseerd op het kinderboek van de Britse schrijver Cressida Cowell en gaat over een jonge Viking die een draak moet vangen en deze op moet leiden tot een held.


  Miracle on 34th Street
  18:25 - 20:30 op RTL5
  Drama (1994) uit Amerika
  IMDB-rating: 6 (4705 stemmen)
  Met Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott e.aMiracle on 34th Street is een nieuwe versie van een van de populairste kerstfilms aller tijden. Een door een warenhuis ingehuurde kerstman beweert dat hij de enige echte is en dat moet hij vervolgens zelfs tot voor de rechter waarmaken. Richard Attenborough heeft er de baard voor. De jeugdige Les Mayfield regisseerde de film, maar het scenario kwam weer eens uit de koker van John Huhges, de koning van commerciele kinderkersthits als Home Alone.


  Penelope
  18:25 - 20:30 op NET5
  Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.2 (9284 stemmen)
  Met Christina Ricci, James McAvoy, Catherine O'Hara e.aPenelope heeft het niet getroffen. Ze is geboren in een familie waar een oude vloek op rust. "De eerste dochter die in deze familie geboren wordt," zo riep ooit een oude heks in de voortuin uit, "zal het gezicht van een varken hebben". Het meisje zal pas een normaal neusje krijgen als ze ondanks haar uiterlijk geaccepteerd en geliefd wordt door "iemand van de eigen soort". Opereren lukt niet, dus wordt ze thuis opgesloten. Maar hoe moet ze nu haar ware liefde zo ontmoeten?


  Miss Potter
  18:30 - 20:00 op BBC2
  Biografie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.2 (7236 stemmen)
  Met Renée Zellweger, Ewan McGregor, Emily Watson e.aMiss Potter is een biografie over het leven van Beatrix Potter, de schrijfster van prachtig getekende verhalen als Peter Rabbit, Benjamin Bunny, Tiggy-winkle, Tom Kitten, Hunca Munca, (Renee Zellweger). Haar leven wordt gekenmerkt door liefdes en de strijd voor onafhankelijkheid . Ze was een jonge vrijgezelle dame met een dominante moeder en een grote genegenheid voor het Victoriaanse Engeland....

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,637
  Uploads
  139

  Re: Films op TV voor woensdag 26 December 2012 / Dutch

  Je retourne chez ma m?
  18:30 - 19:55 op TV5
  Komedie (2012) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.4 (5 stemmen)
  Met Annie Cordy, Pierre Cassignard, Rufus e.aFrançois (Pierre Cassignard), een veertiger, is al twee jaar werkloos en werd nu door zijn vrouw op straat gezet. Hij ziet slechts één oplossing: met een smoes terug bij zijn moeder Alice (Annie Cordy) intrekken. Samenwonen lijkt echter lastiger dan gedacht...


  Alice in Wonderland
  19:50 - 21:30 op BBC1
  Avontuur (2010) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.5 (165214 stemmen)
  Met Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter e.aAlice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.


  Merry Madagascar
  20:00 - 20:30 op SBS6
  Animatie (2009) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.8 (2046 stemmen)
  Met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer e.aHet eiland Madagascar, waarop nog steeds de avontuurlijke dierentuindieren vastzitten, krijgt bezoek van de Kerstman.


  Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
  20:30 - 23:10 op NET5
  Avontuur (2004) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.7 (80483 stemmen)
  Met Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Pam Ferris e.aHet is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors - die ter bescherming naar de school zijn gestuurd - hoort Harry het verontrustende verhaal over Sirius.


  Shrek Forever After
  20:30 - 22:20 op SBS6
  Animatie (2010) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.4 (67857 stemmen)
  Met Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz e.aIn plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.


  Home Alone 2: Lost in New York
  20:30 - 23:00 op RTL4
  Avontuur (1992) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.6 (36429 stemmen)
  Met Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern e.aDe McCallisters gaan op vakantie naar Florida, Kevin raakt ze echter kwijt en komt in een vliegtuig naar New York terecht. Gewapend met zijn vaders creditcard neemt Kevin het er goed van. Ondertussen blijken boeven het voorzien te hebben op de grootste speelgoedwinkel in New York die ze op kerstavond willen overvallen.


  Midway
  20:30 - 23:15 op RTL7
  Actie (1976) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.5 (4279 stemmen)
  Met Charlton Heston, Edward Albert, Henry Fonda e.aGedramatiseerde verfilming van de slag bij Midway. In de zomer van 1942 zijn de marines van Amerika en Japan in een patstelling terechtgekomen. Japan wil Amerika in de val lokken door de bezetting van het eiland Midway, maar Amerika slaat terug met drie vliegdekschepen. Dit was de eerste keer dat bij een zeeslag zoveel luchtmacht gebruikt werd.


  Wild Things
  20:30 - 22:40 op RTL8
  Komedie (1998) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.6 (32914 stemmen)
  Met Matt Dillon, Kevin Bacon, Neve Campbell e.aSam Lombardo is de meest populaire leraar op zijn school. Kelly is één van zijn leerlingen. Op een dag dringt ze zijn huis binnen en ze probeert hem te verleiden. De volgende dag vertelt ze overstuur dat Sam haar heeft verkracht. Een paar dagen later bekent een ander meisje, Suzie Toller, dat zij eerder al door hem verkracht is. Hij heeft hulp nodig om zijn onschuld te bewijzen en huurt de advocaat Ken Bowden in.


  The Family Man
  20:30 - 22:55 op RTL5
  Komedie (2000) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.6 (25989 stemmen)
  Met Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle e.aJack Campbell heeft het helemaal voorelkaar: een perfecte job, luxe penthouse, een Ferrari, en zijn firma staat op het punt een belangrijke deal te maken. Na kerstavond wordt Jack wakker in een ander bed, naast zijn vroegere vriendin en met kinderen. Hij komt erachter dat hij meemaakt hoe zijn leven eruit had kunnen zien als hij vroeger een andere beslissing had genomen.


  Le d?rt de l'amour
  21:00 - 22:35 op TV5
  Drama (2012) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.6 (10 stemmen)
  Met Emmanuelle Béart, Didier Bezace, Mathieu Spinosi e.aAls Raymond Courrèges Maria Cross ziet, herinnert hij zich zijn verleden. Zeventien jaar eerder, als tiener, voelde hij een sterke passie voor haar ondanks hun leeftijdsverschil. Zijn eigen vader, dokter Courrèges, was ook verliefd op haar. Maar de duivelse Maria wees zowel vader als zoon af...


  The Girl
  22:00 - 23:30 op BBC2
  Drama (2012) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 5.9 (1135 stemmen)
  Met Sienna Miller, Toby Jones, Penelope Wilton e.a'The Girl' vertelt het verhaal over de obsessieve relatie van Alfred Hitch**** (Toby Jones) met de ster van 'The Birds', Tippi Hedren (Sienna Miller). Hitch**** stond op het hoogtepunt van zijn carrière toen hij in 1962 koos voor de onbekende mannequin voor de hoofdrol in zijn nieuwe film The Birds. Maar wanneer hij Hedren verandert in de perfecte Hitch**** blondine, raakt hij geobsedeerd door het winnen van haar liefde.


  Sonny Boy
  22:00 - 00:20 op NED1
  Drama (2011) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.7 (830 stemmen)
  Met Ricky Koole, Sergio Hasselbank, Marcel Hensema e.aSonny Boy verteld het waargebeurde verhaal van de 19-jarige Surinaamse student Waldemar en de Hollandse Rika, een getrouwde moeder van veertig met vier kinderen. In de jaren '20 ontmoeten zij elkaar en worden verliefd, Rika raakt daarna al snel zwanger en dat veroorzaakt een schandaal met verstrekkende gevolgen. Rika raakt haar kinderen kwijt en Waldemar kan niet terug naar Suriname. Het gezin slaagt erin toch een gelukkig bestaan op te bouwen met hun zoon Waldy, 'Sonny Boy'. Net als alles goed lijkt te gaan breekt de Tweede Wereldoorlog uit.


  Ella Enchanted
  22:55 - 00:45 op RTL5
  Komedie (2004) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.4 (8842 stemmen)
  Met Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes e.aElla leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.


  Big Fish
  23:10 - 01:45 op NET5
  Drama (2003) uit Amerika
  IMDB-rating: 8 (101312 stemmen)
  Met Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup e.aWilliam Bloom probeert meer te weten te komen over zijn stervende vader. Hij probeert zijn leven in kaart te brengen door de verschillende verhalen die over hem de ronde doen te combineren. Hierdoor begint hij de goede en slechte kanten van zijn vader beter te begrijpen.


  Raid on Rommel
  23:15 - 01:15 op RTL7
  Drama (1971) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.4 (436 stemmen)
  Met Richard Burton, John Colicos, Clinton Greyn e.aEen groep commando's gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Noord-Afrika op een missie achter vijandelijke linies. De echte opdracht is echter gecompliceerder dan dat: de soldaten dienen gevangen genomen te worden, vervolgens te ontsnappen en pas dan een verrassingsaanval op de Duitsers uit te voeren.


  The Christmas Hope
  23:20 - 01:00 op SBS6
  Drama (2009) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.2 (174 stemmen)
  Met Madeleine Stowe, James Remar, Ian Ziering e.aPatty Addison is een sociale werkster die, na het meemaken van een tragedie, zich stort op het helpen van kinderen in nood. Ze neemt Emily in huis, een 9-jarig meisje dat zojuist haar moeder heeft verloren in een auto-ongeluk. Met behulp van haar goedhartigheid herinnert Patty zich weer de ware betekenis van Kerstmis.


  Rebecca
  23:30 - 01:35 op BBC2
  Drama (1940) uit Amerika
  IMDB-rating: 8.3 (51895 stemmen)
  Met Laurence Olivier, Joan Fontaine, George Sanders e.aDe rijke Maxim de Winter leert na de dood van zijn vrouw Rebecca de jonge, schuchtere Britse Jane kennen, met wie hij trouwt en terugkeert naar Engeland. Maar in het grote kasteel waar ze wonen wordt de herinnering aan Rebecca door de huishoudster levendig gehouden.


  Blades of Glory
  01:00 - 02:25 op BBC1
  Komedie (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.6 (39816 stemmen)
  Met Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett e.aDe opschepperige macho Chazz Michael Michaels en het voormalige wonderkind Jimmy MacElroy zijn elkaars rivalen bij het kunstrijden op de schaats. Hun meest recente confrontatie bij de wereldkampioenschappen, waarbij ze de eerste plaats moeten delen, loopt uit op een ordinaire vechtpartij. Chazz en Jimmy moeten hun gouden plakken inleveren en worden geschorst.<br>Drieënhalf jaar later is Michaels een dronken feestbeest geworden dat als boze tovenaar in een kinderijsrevu optreedt en MacElroy is verbannen naar de sportschoenenafdeling van een sportartikelenwinkel. Maar dan is er plots een uitweg, een overvriendelijke vroegere stalker van Jimmy krijgt een ingeving. Om weer te kunnen schaatsen moeten Chazz en Jimmy alleen maar hun langdurige wederzijdse afkeer van elkaar opzijzetten en hun krachten bundelen als het eerste herenpaar kunstrijden om mee te dingen in de geschiedenis van de sport. …als de sport blijft voortbestaan....


  Mr. & Mrs. Smith
  02:35 - 04:05 op BBC2
  Actie (2005) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.4 (72543 stemmen)
  Met Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn e.aJohn en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

Similar Threads

 1. Update Films op TV voor woensdag 12 December 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 12-12-2012, 06:22:01
 2. Update Films op TV voor woensdag 5 December 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 05-12-2012, 06:46:35
 3. Info Films op TV voor woensdag 31 Oktober 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 31-10-2012, 14:32:04
 4. New Films op TV voor woensdag 8 Augustus 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 08-08-2012, 10:18:55
 5. New Films op TV voor woensdag 27 Juni 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 27-06-2012, 05:44:56

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •