Apple komt met iPhone-horloge


Na de smartphone komt er in 2013 ook een smartwatch. Computerfabrikant Apple werkt namelijk aan intelligente horloge waarmee je contact kan leggen met andere Apple-apparaten. Dat stelt de Aziatische website TGbus.

Apple werkt voor de iPhone-horloge samen met het Amerikaanse bedrijf Intel. De horloge moet via de bluetooth-techniek met de iPad, iPod en iPhone kunnen communiceren. De horloge moet volgend TGbus een 1,5 inch OLED-beeldscherm krijgen. De iPhone-horloge moet in de loop van 2013 verkrijgbaar zijn.

Apple zoekt nieuwe innovaties
Het probleem van Apple is dat na het overlijden van Steve Jobs de creativiteit voor een groot deel uit het bedrijf is verdwenen. Het bedrijf staat onder druk omdat men bestaande producten blijft uitmelken en niet met nieuwe producten op de markt komt. Daarnaast zijn veel Apple-gebruikers niet te spreken over de korte termijn van het uitbrengen van nieuwe modellen van de iPad en iPhone. De mogelijke komst van de iPhone-horloge en de Apple televisie Ė waarover al langer gespeculeerd wordt Ė moet de Apple-gebruikers en de financiŽle markten weer tevreden gaan stellen.


Geschreven door: Jarco Kriek