mbase ka diqka te tille ne forum po flitet per tere boten, mendoj ta hape kete thread qe te gjithe ne qe jetojme ne Shqiperi dhe Kosove te jemi ne dijeni per CardServerat ato me pagese dhe ato pa pagese, me cellim qe te kemi sa me shume reviews per keto server...

Mesa di kjo nuk eshte kunder rregullave te forumit, andaj...

Tregoni pervojat tuaja te me parshme, cfare paid apo unpaid Cardservera dini dhe ne qofte se jane paid ateher jepni te dhena si cmimin dhe cfare kanale permban...

Pershendetje