Oudejaarsavond met veel sterren op RTL4


In het tv-programma ‘Van Der Vorst Ziet De Sterren Van 2012’ op RTL 4 ontvangt Peter van der Vorst op Oudejaarsavond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de sterren die het afgelopen jaar op de één of andere manier succesvol zijn geweest. ‘Van Der Vorst Ziet De Sterren Van 2012’ is maandag 31 december te zien tussen 20.30 en 22.00 uur. Om 22.00 uur volgt de ‘Ik Hou Van Holland Oudejaarsspecial‘.

Te gast zijn Ferry, Beau en Louis uit ‘GTST’. Zij komen vertellen over het succes van de langlopende soap (op 5 oktober 2,3 miljoen kijkers!) en hun eigen aandeel daarin. Ook Jan Smit komt langs. Hij zat dit jaar 15 jaar in het vak en scoorde drie nummer 1-hits.

Een andere gast is Gerard Joling. Hij scoorde een nummer 1-hit samen met Jan Smit (‘Echte Vrienden’) en beleefde een comeback op tv met ‘Sterren Springen’. Daarbij komt Patty Brard praten over de voorwaartse salto van de duikplank.

Sandra van Nieuwland won afgelopen jaar dan misschien niet het derde seizoen van ‘The voice of Holland’, ze vestigde wel een record door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan in de GfK Single Top 100. Bij Peter komt ze ook optreden. Een andere muzikale gast is Armin van Buren, hij werd voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. En Britt, Ymke en Barbie komen langs, zij waren in 2012 veelbesproken door gewoon zichzelf te zijn. Gers Pardoel verbrak het record van meest succesvolle Nederlandse single allertijden met ‘Ik Neem Je Mee’ en komt daar over praten.

Ook vielen de musicals op in 2012. Chantal Janzen en Martijn Fischer spelen de hoofdrollen in de zeer succesvolle Hazes-musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Zij zijn te gast, evenals de cast van ‘Shrek de Musical’.

Na 22.00 uur start de ‘Ik Hou Van Holland Oudejaarsspecial‘. Tijdens deze extra lange aflevering ontvangen Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge veel afwisselende gasten en zijn er bijzondere optredens. Verder staan alle spellen, vragen en fragmenten in het teken van 2012. Samen met onder meer Jan Smit, Ranomi Kromowidjojo, Caroline Tensen, Naomi van As, Yvon Jaspers en Marc Klein Essink wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar tot 00.30 uur bij RTL 4. [Radio.NL]