Justin Bieber bidt voor verongelukte fotograaf

Sinds het overlijden van Princes Diana door toedoen van Paparazzi is weinig veranderd. Beroemdheden worden nog altijd achtervolgd. Een fotograaf die Justin Bieber wilde kieken verongelukte.

Justin Bieber heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van de paparazzo die op nieuwjaarsdag door een auto werd aangereden toen hij een drukke weg in Los Angeles overstak. De jonge wereldster, die regelmatig ook publiekelijk zijn Christelijke geloof uit, zegt ook te bidden voor de overleden fotograaf.


Bieber hoopt op wetgeving tegen papparazi

De paparazzo had net foto's gemaakt van de witte Ferrari van Bieber , waar deze zelf trouwens niet in zat, maar keek vervolgens niet goed uit met oversteken op de drukke weg. Agenten die in de buurt waren hadden de fotograaf al een keer weggestuurd. Bieber heeft in een verklaring laten weten dat hij hoopt dat er naar aanleiding van de tragedie betere wetgeving komt om beroemdheden tegen de media te beschermen. Rondom Bieber zelf komt er mogelijk wel een 'familiekomedie', een serie over zijn onconventionele opvoeding die dan samen met zender ABC wordt gemaakt.

Geschreven door: Jan-Hein Visser