Nieuw seizoen 'Droomhuis Gezocht' bij Omroep Max


Omroep Max start zaterdag (5 januari) met de vierde serie van het tv-programma 'Droomhuis Gezocht'. Daarin helpt presentator Sybrand Niessen mensen om hun droomhuis in het buitenland te vinden. In Droomhuis Gezocht worden mensen gevolgd die dromen van een (tweede) huis in het buitenland.

Samen met Sybrand Niessen gaan mensen op zoek naar een nieuw huisje waar vorig jaar gemiddeld ruim 1,4 miljoen mensen naar keken. Achtereenvolgens leidt deze zoektocht naar Finland, KroatiŽ, Schotland, ItaliŽ, Zuid-Afrika, Spanje en SloveniŽ.

Op basis van het budget van de kandidaten gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Hij laat verschillende huizen zien en bezoekt met de huizenzoekers de streek om zo hun potentiŽle nieuwe woonomgeving te verkennen. Omdat de koppels niet altijd de regels kennen van het land waar zij op zoek zijn naar een huis, biedt Droomhuis Gezocht ondersteuning en deskundigheid op dat gebied.

Daarnaast bezoekt Max voor het eerst ook een aantal mensen van eerdere afleveringen die een huis in het buitenland hebben gekocht. Hoe gaat het nu met ze? Verder staat er in elke aflevering van Droomhuis Gezocht een bekende Nederlander centraal die een huis bezit in het buitenland. Zoals Catherine Keyl, Antoine Bodar en Sonja Bakker. 'Droomhuis Gezocht' is vanaf zaterdag (5 januari) om 21.50 uur te zien op Ned 1. De herhaling is een dag later om 18.10 uur op Ned 1. [Radio.NL]