CanalDigitaal gaat zich nu ook als volwaardig telecomaanbieder in Nederland positioneren. Eigenaar M7 Group S.A gaat in Nederland nu ook een gekoppeld internet en telefonie-abonnement zonder tv-diensten aanbieden.

Het is de logische vervolgstap die M7 Group S.A nu neemt. Al langere tijd biedt men in Nederland onder de merknaam een triple play in de volksmond ook Alles-In-1 abonnement aan, waarbij televisie wel onderdeel is. CanalDigitaal is van huis uit een tv-aanbieder en startte weliswaar onder een andere naam en met andere eigenaren in 1996 als eerste in Nederland met digitale televisie.
Goedkoopste aanbod
M7 Group S.A claimt met het nieuwe Internet & Bellen-abonnement het goedkoopste abonnement voor dit gecombineerd dienstenaanbod in Nederland te hebben. Voor een bedrag van 25 euro per maand is Internet & Bellen pakket al beschikbaar. Hiervoor krijgt men 20MB internet, 1MB uploadsnelheid en voordelig bellen naar vast en mobiel voor 9 eurocent per minuut. Bellen naar CanalDigitaal abonnees is gratis. Bij dit pakket is een draadloos WIFI-modem inbegrepen.

Via netwerk KPN
Net als bij het Alles-In-1-abonnement maakt CanalDigitaal met Internet & Bellen ook van wholesale-diensten van telecombedrijf KPN gebruik. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN-serviceprovider Telfort.