Volop jonge dames in nieuwe vooravond RTL

Waar de vooravond van RTL 5 nu nog bestaat uit Foute Mannen en Winter Wipeout, wordt de vroege avond vanaf 21 januari opgesierd door hordes jonge dames in twee nieuwe tv-programma’s. Dat heeft het station dinsdag laten weten. In Lust, Liefde of Laten Lopen?, elke dag tussen zeven en half acht, krijgen iets te opgedofte Britse dames een ‘make under’, waarna tussen half acht en half negen zwangere tienermeiden de hoofdrol spelen in het Amerikaanse 16 en Zwanger.

De dames in Lust, Liefde of Laten Lopen? hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gek op hairextensions, veel bloot en liters ‘fake tan’. Willekeurige mannen krijgen een foto van de dame in kwestie te zien en kunnen kiezen of ze haar aantrekkelijk vinden, zelfs met haar willen trouwen of dat ze haar liever laten lopen.

In de eerste aflevering van 16 en Zwanger staat Maci centraal. Deze leergierige scholiere is gek op softball en cheerleaden, maar die hobby’s moet ze tijdelijk opzij zetten als ze onverwacht zwanger wordt van haar vriendje Ryan. Hij ziet een baby echter helemaal niet zitten.

Momenteel trekt de vooravond van RTL 5 tussen de 60.000 en 190.000 kijkers.