Update] De Ncrv start donderdag 14 februari met het laatste seizoen van Hello Goodbye met presentator Joris Linssen. Joris is volgens de publieke omroep toe aan een nieuwe uitdaging binnen de Ncrv en geeft het stokje nu over aan anderen. De omroep wil het tv-programma Hello Goodbye wel blijven uitzenden.

Joris Linssen: “Na acht jaar op Schiphol de meest bijzondere en indrukwekkende verhalen te hebben gehoord, geef ik graag de gelegenheid aan nieuw talent om het programma Hello Goodbye over te nemen. Ik ga natuurlijk door met mijn andere programma’s en bruis van de nieuwe programma-ideeën. Ik krijg hierdoor meer ruimte om deze verder te ontwikkelen."

TV-manager Jeroen Illy: “Hello Goodbye blijven we op dezelfde herkenbare wijze uitzenden op Nederland 1. Het team van producent BlazHoffski blijft volledig intact en met onverminderd enthousiasme betrokken bij het maken van het programma. We gaan nu op zoek naar nieuw talent dat de plek van Joris in Hello Goodbye over kan nemen. Daarnaast kijken we samen met Joris naar nieuw te ontwikkelen programma’s." [Radio.NL]
Laatste seizoen Hello Goodbye met Joris Linssen

"Ik heb alle hoeken en gaten van Schiphol en het format gezien", zei Linssen die voor Hello Goodbye bijzondere verhalen op de Amsterdamse luchthaven zocht. "Ik wil graag op het hoogtepunt stoppen. Ik heb nog een prachtige serie gemaakt, die komt vanaf 14 februari. Die is echt zo goed, ik dacht: daar kom ik niet meer overheen."