Sylvie en Rafael prominent in nieuw seizoen TV Kantine


Een nieuw seizoen van het RTL-programma TV Kantine staat op het punt te beginnen. Op de valreep hebben Sylvie en Rafael van der Vaart een prominente plaats in het tv-programma gekregen.

Dit natuurlijk naar aanleiding van de aangekondigde scheiding tussen beiden. Op 1 januari werd bekend dat de tv-presentatrice en de voetbal uit elkaar gaan. Reden voor Carlo Boszhard en Irene Moors op de valreep een persiflage van beiden aan de TV Kantine toe te voegen.

Veel sterren op de korrel
Er worden nog meer sterren door het tweetal gepersifleerd en op de korrel genomen. Zo zijn The Voice of Holland-juryleden Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato nieuwe gezichten in de TV Kantine. Oude bekenden als Valerio, Quintis Ristis, Paul Turner, Euvgenia Parakhina, Bram Moszkowicz & Eva Jinek komen ook voor een broodje en een drankje in de TV Kantine langs.


Gordon en Chantal Janzen
In de nieuwe reeks TV Kantine krijgen Carlo Boszhard en Irene Moors hulp van Gordon en Chantal Janzen. Zo gaat Gordon in de huid van één van de Ouwehoeren. Chantal Janzen stapt op een ontzettend goede manier in de huid van RTL 5-realityster Barbie. Naast Barbies baby worden ook de tv-programma’s RTL Boulevard, Met het mes op tafel, Dokter Tinus en Hart van Nederland gepersifleerd.


Elke zaterdagavond
De TV Kantine is vanaf zaterdag 12 januari iedere zaterdag om 20.00 uur op RTL 4 te zien.


Geschreven door: Jarco Kriek