All You Need is Love trekt weer veel kijkers bij RTL4


Bij RTL4 is zaterdag een nieuwe reeks All You Need is Love van start gegaan met ruim 1,6 miljoen kijkers. Het 22e seizoen staat daarmee op de tweede plaats in de lijst van best bekeken programma's van de dag. Dat is een betere start dan vorig jaar, toen de RTL 4-show van Robert ten Brink met anderhalf miljoen kijkers op de derde plaats eindigde.

De eerste aflevering van een nieuwe reeks TV Kantine met Carlo Boszhard en Irene Moors trok bijna 1,5 miljoen kijkers naar RTL 4, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De Ontmaskering van de Vastgoedfraude was goed voor 651 duizend kijkers. In de nieuwe serie op Nederland 2 is onder anderen Jeroen Willems te zien. Hij overleed vorige maand op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand.

'Sterren dansen op het IJs' trok slechts 576.000 kijkers. De schaatswedstrijden op Nederland 1 deden het over de hele dag erg goed. Allround 3KM damens trok de meeste kijkers. Ruim 1.6 miljoen keken vanaf 17.00 uur naar deze wedstrijden. Het best bekeken tv-programma van de zaterdag was het achtuurjournaal. De uitzending op Nederland 1 wist ruim 1,9 miljoen mensen te boeien. Het half acht nieuws van RTL 4 trok bijna 900.000 kijkers. [Radio.NL/Novum]