25 degrés en hiver
18:35 - 20:10 op TV5
Komedie (2004) uit BelgiŽ
IMDB-rating: 7.1 (197 stemmen)
Met Carmen Maura, Jacques Gamblin, Ingeborga Dapkunaite e.aHet is 12 januari en het wordt een uitzonderlijk warme dag in de Belgische hoofdstad. Een wagen met daarop het logo van een reisbureau, snelt over de autoweg. In de wagen zitten vier mensen, ťťn man en drie vrouwen... Miguel, zijn veel te nieuwsgierige dochter, zijn overbezorgde moeder, en een jonge OekraÔense immigrante die erin geslaagd was de grens over te steken en op zoek is naar haar echtgenoot in BelgiŽ. Samen rijden ze hun lot tegemoet. Een explosieve mix op een hete dag in de winter...


The Princess Diaries 2: Royal Engagement
20:30 - 22:45 op NET5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (8855 stemmen)
Met Anne Hathaway, Julie Andrews, Hector Elizondo e.aAls toekomstige koningin van Genovia heeft prinses Mia (Anne Hathaway) alles wat een meisje zich maar zou kunnen wensen. Samen met haar vriendin Lilli is ze naar het fictieve land ergens tussen Spanje en Italie gereisd en ingetrokken bij haar mooie, wijze oma koningin Clarisse (Julie Andrews). Ze wil uitgebreid de tijd nemen om het land goed te leren kennen en wennen aan haar prinsessenbestaan. Maar ze moet zich ook als een echte prinses gedragen. Een parlementslid, die eigenlijk zijn neef op de troon wil hebben, komt bovendien met een oude Genoviaanse wet op de proppen. Daarin staat dat je alleen de troon mag bestijgen als je getrouwd bent...


Spider-Man
20:30 - 23:00 op Veronica
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (138216 stemmen)
Met Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst e.aPeter Parker leidt een onopvallend studentenleventje in New York. Hij is verliefd op de mooie Mary Jane Watson, maar als onpopulaire jongen maakt hij geen schijn van kans. Als hij tijdens een excursie wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin, ontdekt Peter hij dat hij buitengewone krachten heeft gekregen.


Amelia
20:30 - 22:40 op RTL8
Biografie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (6534 stemmen)
Met Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor e.aBiopic over de legendarische piloot Amelia Earhart die als eerste vrouw de Grote Oceaan wist over te steken.


War
20:30 - 22:35 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (20211 stemmen)
Met Jet Li, Jason Statham, John Lone e.aDe partner van FBI-agent Jason Statham wordt vermoord door een mysterieuze Chinese huurmoordenaar. Door een huls op de crime scene herkent Jason een oude vijand en opent de jacht op Rogue (Li). Die duikt jaren later pas weer op en lijkt van uiterlijk en werkgever te zijn gewisseld.. of toch niet?


La femme cach?
21:05 - 22:35 op TV5
Drama (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Victor Lanoux, Catherine Aymerie, Mathieu Barbet e.aSinds het overlijden van zijn vrouw woont Marc Delvaux, een beroemde gepensioneerde politieagent, alleen in een geÔsoleerd huis aan het water. Een bevriende advocaat vraagt hem om Emma te huisvesten, een belangrijke getuige in een grote criminele affaire. Al snel intrigeert het gedrag van de jonge vrouw de voormalige politieagent...


Kill Bill: Vol. 2
23:00 - 01:35 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (136809 stemmen)
Met Uma Thurman, David Carradine, Lucy Liu e.aNa de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachtse troef in het spel.


Flightplan
00:05 - 01:40 op BBC1
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (35201 stemmen)
Met Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean e.aDe jonge weduwe Kyle Prat (Jodie Foster) raakt tijdens een vliegreis van Berlijn naar New York haar zesjarige dochtertje Julia kwijt. Het meisje lijkt spoorloos verdwenen en Kyle's frustratie groeit alleen maar wanneer niemand haar lijkt te willen geloven. Niemand van de overige passagiers of de crew heeft Kyle met Julia aan boord zien komen. Piloot Rich (Sean Bean) en politieman Carson (Peter Sarsgaard) willen haar wel geloven, maar alles wijst erop dat Kyle in haar eentje aan boord is gekomen. Door de twijfel en paranoia van iedereen om haar heen staat Kyle er helemaal alleen voor. Ze begint zelfs te geloven dat het grote verdriet over de plotselinge dood van haar man haar geestelijk in de war heeft gemaakt.


Empire Records
03:20 - 04:55 op NET5
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (16564 stemmen)
Met Anthony LaPaglia, Maxwell Caulfield, Debi Mazar e.aEmpire Records, een onafhankelijke muziekwinkel, riskeert door financiŽle problemen verkocht te worden aan een grote winkelketen. Het personeel blijft niet bij de pakken zitten en organiseert een grootse party om hun baas Joe het nodige geld te bezorgen.