Pershendetje te gjitheve! Jam i ri ne kete forum. Kam nje marres Bigsat 6600 ci dhe nje modul MatrixCam Reborn. Kam marre informacion nga ky forum por sa me shume lexoj aq me lemsh behem. A ka mundesi dikush te me ndihmoje si te veproj duke e nisur nga A deri te ZH. Sjam i sigurte cilet jane filet perkates dhe programet qe duhen perdorur.

Ju falenderoj per ndihmen