Teenage Mutant Ninja Turtles III
12:05 - 14:05 op RTL4
Actie (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (6798 stemmen)
Met Elias Koteas, Paige Turco, Stuart Wilson e.aApril besluit om voor haar vakantie op bezoek te gaan bij Splinter en de vier Ninja Turtles. Tijdens haar bezoekje wordt ze terug in de tijd gestuurd.


Little Fockers
20:30 - 22:35 op SBS6
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (48814 stemmen)
Met Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson e.aAangezien hij het toch nooit goed bij hem kan doen, heeft Greg Focker (Ben Stiller) nog steeds moeite om met zijn schoonvader Jack Byrnes (Robert De Niro) om te gaan. Dit helpt Greg niet echt om groot nieuws over te brengen op de voormalig CIA-agent; Pamela (Teri Polo), de vrouw van Greg is namelijk in verwachting van hun eerste kind. Hoe zullen de opa's en oma's, maar vooral Jack, op dit nieuws reageren?


The Messenger: The Story of Joan of Arc
20:30 - 23:40 op RTL8
Biografie (1999) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (19291 stemmen)
Met Milla Jovovich, Dustin Hoffman, Faye Dunaway e.aHet Franse Rijk verkeert in staat van oorlog met Engeland in 1429. Het meisje Jeanne D'Arc, ingegeven door een boodschap van God, meldt zich aan het Franse Hof. Gegrepen door haar verschijning geeft de Dauphin, Charles VII, haar toestemming om met het Franse Leger ten strijde te trekken tegen de Engelsen. Zij leidt het leger naar de overwinning in Orleans, waarna Charles VII zich tot koning van Frankrijk kan laten kronen.


Marie-Jo et ses 2 amours
23:55 - 01:55 op TV5
Komedie (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (428 stemmen)
Met Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan e.aMarie-Jo is een gewone vrouw die oprecht van haar man Daniel houdt. Zij houdt echter ook van Marco, een kapitein die gestopt is met zeilen. Zij weet dat ze eigenlijk een keuze zou moeten stellen, maar ze houdt evenveel van beiden en kan simpelweg niet kiezen. Wanneer Daniel tot de ontdekking komt dat Marie-Jo een buitenechtelijke relatie heeft, doet hij alsof hij niets gemerkt heeft. Wanneer ze het huis verlaat om een tijdje bij Marco te gaan leven, wacht Daniel met diepe pijn in het hart - maar zonder enige wrok of haatgevoelen - tot zij terugkeert. Marco van zijn kant begrijpt dat Marie-Jo haar man nooit zal verlaten en berust in zijn lot.