Results 1 to 2 of 2

Thread: The problem with CCcam

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    22-04-2006
    Posts
    16
    Uploads
    3

    The problem with CCcam

    I installed CCcam using TSPanela but I can not activate and what still needs to be installed except


    CCcam CCcam need more. Cfg and prio.infoi psobno provider that is being installed or are TSpanelu.


    Please Help.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    22-04-2006
    Posts
    16
    Uploads
    3

    Re: The problem with CCcam

    I tried two image Merlin-3 and Release AAF Open Image For DM-800s original and I had the same problem with cccam. At the moment I have installed imageOpen Release AAF Image for DM-800S Original. How was I to know KEY work. Have you seen any difference between emulator for KEY, and emulators for the C line. please someone explain to me in detail. thank you

Similar Threads

  1. Cccam PROBLEM help please
    By vacicar1981 in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 20:39:47
  2. CCcam problem
    By condorfly in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2009, 01:09:05
  3. problem with cccam
    By service in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 26-11-2009, 23:30:54
  4. Question CCcam Problem!
    By ahmeds8100 in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 25-11-2009, 18:32:00
  5. problem in CCcam
    By a_sika in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2009, 09:21:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •