Results 1 to 7 of 7

Thread: Проблеми с update на Bulcrypt

 1. #1
  Contributing Member mminkov's Avatar
  Join Date
  27-02-2011
  Location
  Shumen, BG
  Posts
  505
  Uploads
  7

  Проблеми с update на Bulcrypt

  Quote Originally Posted by woooow View Post
  Трябва да ви е станало ясно, че по една или друга причина блокира емм-и в сървъра и от последния му лог от 18-и в една друга тема става ясно, че даже не си е платил абонамента за тоя месец (вече може и да го е направил).
  Че съм блокирал уни-тата - ДА, че не съм си платил, грешиш (платил съм го още на 27 или 28-ми декември), просто последния ъп ми беше на 01.01.2013 вечерта. Благинчи също спомена за такава ситуация, като втория му субскрипшън е само минуси (явно и той е блокирал уни-тата) - е като ти се случи на теб и друг като спомене подобен проблем, няма ли да се замисли човек че има нещо гнило? Както повечето знят, абонамент най късно може да се плати на 3-ти включително, и после те режат - сменят май ключа (както се сменя и около 20-23-то число на месеца) и ако не си платил, не ти се актуализира инфото, ключа си влиза с шаред, ама няма актуални субскрипшъни, датата може да е вярна но... Още не съм пуснал уни пакет за да видя до кога ще ми дава отговори картата и втория ми субскрипшън още е само минуси. Такива са моите разъждения, защото няма много информация. Ако греша, поправете ме! За потвърждение в понеделник ще сканирам бележките си от края на декември, и Ви моля неподвърдено инфо да не давате. Плащам си най-редовно 2 основни с 2 допълнителни на премиум пакет.
  Quote Originally Posted by chepik View Post

  2013/01/17 13:44:52 8EB5BC8 c emm for reader usbreader (5581) has no provider
  2013/01/17 13:44:52 8EB5BC8 c usbreader [bulcrypt] EMM: emm skipped, get_emm_type() returns error
  Грешката не е кой знае колко `говоряща', ако човек не следи редовно кода и не е в час с него, аз гледам само описанието на промените а не как са ги реализирали, просто време няма за друго!

 2. #2
  Senior Member
  Join Date
  30-06-2010
  Posts
  151
  Uploads
  1

  Re: Oscam b-Mod

  Момчиле, второто инфо ти е на минуси, защото не си платил.
  Цитирам те: "Ръгнах картата в делтата на К1 и след половин минута се показа картина, веднага я извадих и после в оскама - работи, ОБАЧЕ втория субскрипшън ОСЕМ МИНУСА!"
  Защо не я задържа още 15 минути в делтата и щеше да ти изчезне и канал 1. Минал ти е юник, сетнал ти е второто инфо на минуси, опреснил ти е датата и картата ти е запалила, като си помислил, че си извъртял нещата. При платен абонамент юника винаги сетва и двете дати с ПЛЮСОВЕ според пакета, който си платил. Правилно си уцелил за ключа, но не те режат със смяна на ключа а с юник, който ти спира абонамента (минусите). Има и още една промяна на 1-ви или 2-3 дена след това.
  Не искам да провокирам никой , но не е редно да ни пускаш по пързалката. Знам, че още си стискаш филм+хд и хобито, но скоро ще ти се наложи да налееш юник и няма да ги имаш, поне докато не пуснат пак гювеч на в1 или не се разбере в2.
  И каква ни е ползата от това упражнение??? Спираме всичко и треперим после 10 дена да не умре картата.
  Айде няма нужда!

 3. #3
  Contributing Member mminkov's Avatar
  Join Date
  27-02-2011
  Location
  Shumen, BG
  Posts
  505
  Uploads
  7

  Re: Oscam b-Mod

  Quote Originally Posted by woooow View Post
  Момчиле, второто инфо ти е на минуси, защото не си платил.
  Я да видим какво си имаме тук. Боби ми е трил наскоро номера на картата и ако си го спомня, може да потвърди дали това са първите и последните цифри. Дясната бележка е за моята карта, лявата е на баща ми! Нека Благинчи да каже, защо и той имаше минуси и дали и той не е платил! Справка пост No. 15
  25012013399.jpg
  Цитирам те: "Ръгнах картата в делтата на К1 и след половин минута се показа картина, веднага я извадих и после в оскама - работи, ОБАЧЕ втория субскрипшън ОСЕМ МИНУСА!"
  Защо не я задържа още 15 минути в делтата и щеше да ти изчезне и канал 1.

  НЕ както предполагаш по-надолу, щяха да ми изчезнат Филм-а и хобито
  :-p
  Минал ти е юник, сетнал ти е второто инфо на минуси, опреснил ти е датата и картата ти е запалила, като си помислил, че си извъртял нещата. При платен абонамент юника винаги сетва и двете дати с ПЛЮСОВЕ според пакета, който си платил. Правилно си уцелил за ключа, но не те режат със смяна на ключа а с юник, който ти спира абонамента (минусите). Има и още една промяна на 1-ви или 2-3 дена след това.
  Дали е така, знаят само от БСК, Припомням, че има EMM-та които сетват наведнъж и на части!
  И каква ни е ползата от това упражнение??? Спираме всичко и треперим после 10 дена да не умре картата. Айде няма нужда!
  Всеки е правил експерименти, ама не ги оповестява. АКо разчетеш моите постове - казвам какво правя и защо. Който го знае, чете и се смее, ама и не казва. Като спре картата, пускам ДБ500-то с което обновявам и няма и 72минути, пак ще върви. А приемника ще го пусна на 31-ви (или по-точно на 1-ви), защото ще си платя за февруари, чак на 1-ви (имам време до 3-ти), за да проверя още нещо, защото искам да се получи повече от месец между 2 плащания (предното ще видиш от бележките че е на 27-ми декември миналата година).

  Приятна вечер!

 4. #4
  Senior Member
  Join Date
  30-06-2010
  Posts
  151
  Uploads
  1

  Re: Oscam b-Mod

  Ами чукай си главата тогава, само не ни занимавай с измислени проблеми!!! Предполагам оскам-а на blagynchy също си е напълно функционален, официалния си бачка без грижи, за това мисля, че спора с теб е приключен. Всичко ти се смля и ти се обясни като на малко дете!!! Видя се наистина какво искаш да постигнеш, но след като не вярваш, ще те оставя ти да ни усведомиш за така желаната от всички "аванта".

 5. #5
  Contributing Member mminkov's Avatar
  Join Date
  27-02-2011
  Location
  Shumen, BG
  Posts
  505
  Uploads
  7

  Re: Oscam b-Mod

  отговора ще ти напиша на лични, защото не смятам, че трябва на товаря другите потребители този спор който се получи мужду нас, за половината от който признавам си ПРАВ!

 6. #6
  Super Moderator turbopower's Avatar
  Join Date
  02-07-2011
  Location
  Somewhere between the Streams
  Posts
  3,543
  Uploads
  115

  Re: Проблеми с update на Bulcrypt

  Искам да ви поздравя за джентълменското водене на спора, чрез защита на аргументи и не достигане на крайности.

  Реших да преместя постовете в отделна тема, защото начина на работа на блокажа вълнува много от нас.

  Всъщност ако можете да напишете как може да се използва блокажа, при какви условия и до колко е ефективен на практика за тази кодировка ще бъде много полезна информация. В повечето случай на блокажа се предават свръхестествени способности които всъщност не са така.

 7. #7
  Contributing Member mminkov's Avatar
  Join Date
  27-02-2011
  Location
  Shumen, BG
  Posts
  505
  Uploads
  7

  Re: Проблеми с update на Bulcrypt

  Ами да си призная, ще изкарам този месец със Филм-а и хобито в ХД, ХБО-то (въпреки че го пускат на който си поиска) и Синемакс-а от гювеча преди нова година, който беше активен и на 1-ви януари. Пускал съм само шаред ЕММ, споменатия уни (най-вероятно) когато сложих картата в делтата и нищо повече. Мислех си че ще изкарам най-много до 20-ти, 23-ти, но е възможно от оператора да не изпълняват всичко като през другите месеци, обикновенно ако не се ъп-ва навреме, около 3-то, и 20-то число има пробмени , изисква някога шаред, някога уни-пакет. Ако греша поправете ме! Истината е, че не знаех, че когато са блокирани ЕММ-тата на сървъра, клиента бива информиран да не праща такива, или по-скоре се информира когато трябва да изпраща ЕММ-та. Аз предполагах, че клиента си ги праща, но сървъра просто не му ги обработва, за това казвах, че не идват уни ЕММ-та при мен а само шаред.

  Истината се ражда в спора а и много иновации и се раждат от мързел и желания за подобряване на живота. Можехме да си гледаме с операторско обурудване, но Жоро и компания понаписаха нещичко, за което сигурно не само аз съм им благодарен!

Similar Threads

 1. Info Съобщаване на проблем с размяната ви
  By Geryl in forum Размяна на линии
  Replies: 26
  Last Post: 15-12-2014, 13:52:11
 2. Replies: 40
  Last Post: 24-01-2013, 22:15:16
 3. Replies: 0
  Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •