Results 1 to 6 of 6

Thread: MasterCRD

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    MasterCRD

    17022013069.jpgЗдравейте колеги ,някой може ли да даде инфо за тва чудо,попадна ми случайно и немога да намеря ифо за него .16022013067.jpg
    Софт и как се работи с него ,ако може ще е от полза.
    Благодаря.

  2. #2
    Senior Member dstb's Avatar
    Join Date
    11-10-2011
    Location
    Eastern €urope
    Posts
    321
    Uploads
    1

    Re: MasterCRD

    прилича на феникс

    с бутона сменяш режимите, първите (0 и 1) са за четене съотвено на различна честота. другите са за записване - 2-3 за waffer, 4-5 за fun, където 2 и 4 са за процесора на съответната карта, а 3 и 5 за епрома ако се налага (съществуват и други видиве карти които в най обшия случей са съвместими с тези двата вида).
    6 и 7 незнам, не се вижда добре, има отблясъци.

    IcProg би трябвало да работи и други като funvia, funstudio и подобни.
    Мисля че няма да проработи с FunProm

    правилната настройка на програмата е много важна, както и правилния режим на програматора.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Re: MasterCRD

    колега би ли казъл от каде да друпна тези програми

  4. #4
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,515
    Uploads
    113

    Re: MasterCRD

    Тук е описано всичко http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post980852

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Re: MasterCRD

    Благодарение на колегата Плевел разбрах какъв ми е програматора: http://www.duwgati.com/uk/index.htm а именноцThe MasterCRD 2 Programmer

  6. #6
    New Member
    Join Date
    06-04-2005
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: MasterCRD

    @gogotogo

    Тук има описание на този програматор :
    MasterCDR

    Аз ползвам подобен - Mastera III
    и PonyProg2000 за програмиране на Fun Card.

    Опитах да програмирам и Gold card, но нещо не ми се получава ... предполагам грешка в задклавиатурното устройство.

    Интересно ми е дали може да програмира и Titanium card?


    П.П. Изпреварили са ме с инфото ...

Similar Threads

  1. Question MasterCRD PCMCIA + Gamma
    By di.uoa in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2009, 18:05:03
  2. MasterCRD 2 kai GammaCard
    By userkkk in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 14:10:35
  3. gamma with mastercrd in dreambox ?
    By porschi in forum Gamma Card
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2007, 06:34:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •