Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: digiquest 6670hd

  1. #1
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    digiquest 6670hd

    news firmware dq6670hd

    Unibox Xwindow @DQ6670HD 1514 fixed by divodigital

    no channel list

    346mb0m.jpg
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re:DIGIQUEST 6670 HD

    menų lemontree/Proton 1512

    wi9hti.jpg

    menų Xwindow_sab 1513


    346mb0m.jpg

    two excellent firmware fixati by divodigital

    as the graphics lemontree / proton is unbeatable (in my opinion), but also xwindow_sab is not sootovalutare ....

    1. get first back up the firmware vs
    2. if you have the 1.16 bootloader can load with option "maincode", so the settings are
    3. load it with option "Software + Bootloader" and then put the backup option vs "DB User", and you will have your setting .....

    greetings
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: digiquest 6670hd

    Amstar_sab@DQ6670_1513

    Amstar.jpg

    1. get first back up the firmware vs
    2. if you have the 1.16 bootloader can load with option "maincode", so the settings are
    3. load it with option "Software + Bootloader" and then put the backup option vs "DB User", and you will have your setting .....




    greetings
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: Galaxy_Synaps@DQ6670_1512

    Galaxy_Synaps@DQ6670_1512 fixed by divodigital


    Galaxy.jpg






    1. get first back up the firmware vs
    2. if you have the 1.16 bootloader can load with option "maincode", so the settings are
    3. load it with option "Software + Bootloader" and then put the backup option vs "DB User", and you will have your setting .....
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    New Member
    Join Date
    30-04-2009
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: digiquest 6670hd

    Hi divodigital all are the firmware without settings included in abs file ?
    Thankyou
    Kindest Regards

  6. #6
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: digiquest 6670hd

    news firmware Galaxy Innovation fix to DQ6670 by divodigital

    GI_Black_Synaps@DQ6670_1519

    GI_Synaps@DQ6670_1519
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: digiquest 6670hd

    news firmware lemontree/proton 1518 to DQ6670hd by divodigital

    Proton_Nassar@DQ6670_1518
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: digiquest 6670hd

    news unibox GM9060 1514 to DQ6670HD BY divodigital


    GM_9060_sp@DQ6670_1514
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    Contributing Member divodigital's Avatar
    Join Date
    04-05-2008
    Posts
    95
    Uploads
    172

    Re: digiquest 6670hd

    Quote Originally Posted by nufcdp View Post
    Hi divodigital all are the firmware without settings included in abs file ?
    Thankyou
    Kindest Regards
    this test the I extracted from my decoder renamed as mediaset was added the frequency 11 373 H 29 900 DVB-S/MPEG-2 3/4 .... attention must set the configuirazione satellites based on your system .... the settings are configured like this: Hot Bird disqc 1; diseqc2 astra 19 east, 10.0 ° E Eutelsat 10A and Eutelsat 9A 9.0 ° E diseqc3, the remaining all configured diseqc 4 ... DB user with an option to load ..... let me know ....
    nb: the Mediaset channels located at the end of the channel (last)
    by divodigital

    Italiano:
    prova questo gli ho estratti dal mio decoder rinominato mediaset in quanto č stato aggiunto la frequenza 11373 H DVB-S/MPEG-2 29900 3/4 .... attenzione devi impostare la configuirazione dei satelliti in base al tuo impianto .... i settings sono configurati cosi: Hot Bird disqc 1; astra 19 est diseqc2; *Eutelsat 10A 10.0°E ed *Eutelsat 9A 9.0°E diseqc3, il restante tutti configurati diseqc 4... da caricare con opzione Utente DB..... fammi sapere ....
    by divodigital
    nb: i canali mediaset gli trovi alla fine dei canali (ultimi)
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    New Member
    Join Date
    30-04-2009
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: digiquest 6670hd

    Thanks divodigital.
    My dish is different since I have 2 LNB: Hot Bird disqc 1; diseqc2 astra 19 east
    My question was not about how to downlaod settings (4 option UtenteDB in italian while downloading ABS file from usb pen).
    My question was about the way to create my own settings starting from firmware without any channel included like the last one you posted here

    Thanks in advance
    Davide

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Digiquest 6670HD
    By enzo_enzino in forum Italian / Italiano
    Replies: 274
    Last Post: 19-10-2016, 09:01:27
  2. digiquest ac9
    By lder in forum DigiQuest
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2009, 21:24:40
  3. digiquest 6630usb
    By bocciolo in forum DigiQuest
    Replies: 1
    Last Post: 13-03-2009, 16:29:36
  4. digiquest 6630usb
    By bocciolo in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2009, 11:48:12
  5. digiquest
    By vgago in forum Portuguese / Portuguęs
    Replies: 0
    Last Post: 28-02-2006, 23:00:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •