Results 1 to 2 of 2

Thread: foxtel and vision asia

  1. #1
    New Member
    Join Date
    08-03-2013
    Posts
    1
    Uploads
    0

    foxtel and vision asia

    Hi All,

    Just to help my fellow friends.. I have got someone selling foxtel (optus c1) and vision asia (Intelsat 8) similar to konnect tv


    Please ask for a test line before you buy.

    Good luck

    WARNING: No mail on post

  2. #2
    Junior Member Orangebox's Avatar
    Join Date
    24-06-2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    11
    Uploads
    2

    Re: foxtel and vision asia

    Do they use a Dish there or Cable. :)

Similar Threads

  1. Update Big asia server local dishtv+seca full all asia channel open geo soper soon
    By faisal53 in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 13-11-2009, 09:45:23
  2. Replies: 0
    Last Post: 13-11-2009, 09:43:28
  3. Vision x 210 vision x215
    By ALKAP- in forum Visiosat
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2008, 14:24:51
  4. old foxtel box
    By jjpd2 in forum English (UK)
    Replies: 1
    Last Post: 19-09-2007, 07:05:29

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •