Results 1 to 6 of 6

Thread: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

  1. #1

    SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    забелязах че някои транспондери на Астра 2Ц SkyDE пакета не се откриват въобще при мен . Например 11797.50 (Sky Comedy, Sky Cinema, Sky Select). И гледам че настройикте които съм качил за сателитите имат 19.2E Astra... Ku band и Ka band. Ka бенд не ми открива нищо... да не би това да е проблема? Някой отваря ли тия канали? (пусках сканиране и голяма част от каналлите ги изтри от букета и не ги откри. Ако дам ръчно да сканира 11797 (не мога да сложа .50) не открива нищо

  2. #2

    Re: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    Quote Originally Posted by myname70 View Post
    забелязах че някои транспондери на Астра 2Ц SkyDE пакета не се откриват въобще при мен . Например 11797.50 (Sky Comedy, Sky Cinema, Sky Select). И гледам че настройикте които съм качил за сателитите имат 19.2E Astra... Ku band и Ka band. Ka бенд не ми открива нищо... да не би това да е проблема? Някой отваря ли тия канали? (пусках сканиране и голяма част от каналлите ги изтри от букета и не ги откри. Ако дам ръчно да сканира 11797 (не мога да сложа .50) не открива нищо
    Не ти излизат по няколко причини:
    1. Отваряш тема в грешния раздел.
    2. Не си написал къде се намираш, каква антена имаш, конвертор, приемник и пр.
    3. Не си проверил покритието на спътника примерно в satbeams.
    4. Този спътник в България много трудно ще го хванеш, освен ако не си във Видин.

    Колкото до това, че не можеш да сложиш .50 - няма абсолютно никакво значение.

  3. #3

    Re: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    Quote Originally Posted by spaice View Post
    Не ти излизат по няколко причини:
    1. Отваряш тема в грешния раздел.
    2. Не си написал къде се намираш, каква антена имаш, конвертор, приемник и пр.
    3. Не си проверил покритието на спътника примерно в satbeams.
    4. Този спътник в България много трудно ще го хванеш, освен ако не си във Видин.

    Колкото до това, че не можеш да сложиш .50 - няма абсолютно никакво значение.


    Мерси :) ето повече инфо

    1. Отваряш тема в грешния раздел. ---> Търсих подходящия раздел и не видях такъв в БГ секцията
    2. Не си написал къде се намираш, каква антена имаш, конвертор, приемник и пр. - София, офсет 110 триакс, Конвертор Инверто от 2008 г. не помня модела, ДМ800ХД
    3. Не си проверил покритието на спътника примерно в satbeams. ---> гледах го че е на ръба. Но си прав за Видин по-долу
    4. Този спътник в България много трудно ще го хванеш, освен ако не си във Видин. ---> с по-добър конвертор или по-голяма антена дали ще има успех?

  4. #4
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    Относно правилният раздел, предполагам разбра вече че е този, ако не се ориентираш потемите пиши в търсачката "антени" и тя ще ти покаже раздела. Темата е преместена.




    За спътника трябва антена над 2 метра в момента по точно за astra 2 C Europe (Ku band), но wide band се лови с твоята антена. 11798 H няма да можеш да го хванеш с твоето оборудване.

  5. #5

    Re: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Относно правилният раздел, предполагам разбра вече че е този, ако не се ориентираш потемите пиши в търсачката "антени" и тя ще ти покаже раздела. Темата е преместена.




    За спътника трябва антена над 2 метра в момента по точно за astra 2 C Europe (Ku band), но wide band се лови с твоята антена. 11798 H няма да можеш да го хванеш с твоето оборудване.
    Благодаря!! :) ( ако се бях сетил, че проблема ми е антената, щях тук да пиша, ама си мислех че е нещо софтуерно).
    Wide band - това е само на Астра 1М, нали?

  6. #6
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: SkyDE 19E Astra 2C - проблем

    Това е Астрата която можеш да приемаш 1KR Огледай си ги другите на тази има честоти на Sky DE


Similar Threads

  1. Blizoo проблем
    By momkoto in forum Oscam
    Replies: 56
    Last Post: 24-03-2015, 15:03:21
  2. Info Наблюдения върху приемниците с процесор
    By turbopower in forum Линукс базирани
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2012, 06:34:13
  3. CCcam проблем
    By galiano in forum CCcam
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2012, 09:06:25
  4. TV Cabo проблем
    By Auditek in forum Кодировки, карти, модули, програматори
    Replies: 21
    Last Post: 31-12-2005, 02:00:38
  5. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •