Results 1 to 2 of 2

Thread: mode phoenix

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    17-07-2006
    Posts
    10
    Uploads
    0

    mode phoenix

    bonsoir tout le monde juste pour savoir si la cas interface 3 de duo labs est compatible mode phoenix merci à tous ceux qui vont me repondre

  2. #2
    VIP Member chouchou's Avatar
    Join Date
    02-05-2005
    Posts
    3,762
    Uploads
    25

    Wink Re: mode phoenix

    Bien sûr que oui, d'ailleur c'est le meilleur programmateur phoenix ou pas

Similar Threads

  1. Decodeur à la mode ????
    By w2key in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 04-10-2009, 20:41:54
  2. mode d'emploi
    By sindebab in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 29-05-2007, 22:53:35
  3. programmer en mode phoenix
    By polkaper in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 24-08-2006, 13:08:38
  4. Mode d'emploi
    By moroccino in forum French / Français
    Replies: 12
    Last Post: 03-01-2006, 00:35:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •