Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55

Thread: Flybox digitalb

  1. #1
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    731
    Uploads
    87

    Flybox digitalb

    me ra ne dore aparati i ri i digitalbit dhe mendova te sjell disa figura nga aparati meqenese nuk jane postuar ketu.pershtypjet e para jane per nje aparat <plastik> me 2 tunera per vod dhe timeshift me beri pershtypje dhe yshqyesi qe eshte 12v-4 am ka dhe porte ethernet lan por nuk mund te hysh ne perbrendje si duket duhet te vesh ne pordorim hard diskun te cilin nuk e kisha..ja dhe disa foto te aparati.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Join Date
    20-04-2011
    Location
    .bat
    Posts
    1,114
    Uploads
    12

    Re: Flybox digitalb

    Tamo, na thuaj edhe pershtypje te tjera... si eshte kur e ke ne dore, cilesor, jo cilesor, ne performance... nderrimi i kanaleve, sa i lire je te zgjedhesh...
    na e bej nje review te lutem! :)

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    731
    Uploads
    87

    Re: Flybox digitalb

    Quote Originally Posted by Mr-Bledi View Post
    Tamo, na thuaj edhe pershtypje te tjera... si eshte kur e ke ne dore, cilesor, jo cilesor, ne performance... nderrimi i kanaleve, sa i lire je te zgjedhesh...
    na e bej nje review te lutem! :)
    ja disa konkluzione qe nxorra vete:si dizanj ose finece eshte i bukur ,me beri pershtypje se nja 20min qe e mbajta u nxeh shume nga poshte nuk kishte per mendimin tim shume vrima per ajrosje ,kutia eshte plastike (per mendimin tim qe te ket kosto sa me te ulur),ushqyesi ishte i fuqishem 4 amper ,kishte 2 tunera dhe ne kuti kishte dhe nje kabell te vogel per te bere <uren>A tek B per inxhizim etjer...figura nuk e di po mu duk si aparatet e tjera d/g ne LG tv full hd,menuja ishte e mire por nuk munda te hyj ne internet ,sot mesova qe duhete te marresh dhe harddiskun dhe te japesh numrin e harddiskut tek d.g qe te aktivizohet kjo menu .......e me kupton!sa per EPG ,ishin me te detajuara,TELEKOMANDA ishte e bukur,kishte usb per kenge apo fotografi,teleteksi shume i mire,nderrimi i kanaleve nuk mu duk ndonje ndryshim nga te tjerat ,kur hapet aparatura i ben nja 60 sek -1 min sa te bej boot,nuk po flasim per incizime sepse nuk kisha hard disk por me pelqeu nje opcion RADION NE INTERNET ku mund te degjoje radio nga inetrneti dhe pa pas hard disk dhe e fundit ORA ne displayin e kyq qe ishte e bukur dhe ndihmese......te them te drejten isha shume kurioz te shikoja kete aparat sepse i ben nje reklam sikur kishte ardhur nga nje planet tjeter por lete ja lem kohes sa cilesore do te jene......(nuk e di n.q.s te mbaron karta n.q.s ke mundesi te shikosh satelite apo kanale te tjera por gje qe nuk besoj ta kene menduar ....)kur te kem 1 aparat tjeter me <qetesi>do ta te jap dhe nje figure me te gjere nga permbajtja si jashte dhe brenda aparatit.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    05-10-2010
    Posts
    238
    Uploads
    0

    Flybox digitalb

    A po bahet naj gja me kete fly boxin, ndonje sotf te per te rendit kanalet dhe per te marr kanelt e lira .

  5. #5
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,189
    Uploads
    111

    Re: Flybox digitalb

    Pershendetje
    Dje mu desh te montoja nje parabole te nje shoku im me kete flyboxin.
    Me beri pershtypje se te kanalet Nje HD dhe Dy HD ekrani ose me sakte titrat dilnin shume poshte dhe thuajse nuk lexoheshin.
    Nuk pata shume kohe ne dispozicion te shikoja gjithcka ne Menu, por provova disa lloje opsionesh per ekranin dhe vura re qe te keto dy kanale titrat shfaqeshin njesoj, pra shume poshte.
    Nqs di ndonjeri sesi rregullohet ky problem, ju lutem me thoni qe t'ia percjell shokut si info.
    FLM

  6. #6

    Re: Flybox digitalb

    mendoj se duhet te punosh me zoom-in e televizorit jo te marresit. Kjo rregullohet te menuja Imagine ne tv

  7. #7
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,189
    Uploads
    111

    Re: Flybox digitalb

    Quote Originally Posted by ALBANIA2010 View Post
    mendoj se duhet te punosh me zoom-in e televizorit jo te marresit. Kjo rregullohet te menuja Imagine ne tv
    E bukur! S'me shkoi mendja fare ate dite te opsionet e TV.
    Faleminderit per sugjerimin, do t'ia percjell shokut infon qe ta shofi te menuja e TV

    Personalisht, me aq sa pashe, veshtire se e kalon 'traun e doganes' se shtepise time ai lloj aparati.

    KLM

  8. #8
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,189
    Uploads
    111

    Re: Flybox digitalb

    Pershendetje
    Kam nje problem ne lidhje me sinjalin te nje Flybox.
    Problemi eshte i tille, me nje aparat tjeter sinjali eshte shume i mire, edhe me kete flyboxin sinjali nuk eshte i keq, mirepo te disa kanale thote qe 'sinjali mungon ose eshte i dobet'.
    Pasi hyj ne Menu-Konfigurimi i Satelitit dhe i jap U krye sinjali vjen. Problemi eshte se duhet me e perserit gjithmone kete procedure qe sinjali te vij perseri.

    Nje mendje me thote qe mund te jete problem i tunerit!! Mirepo nuk e hap dot aparatin se nuk eshte i imi.

    Nuk di nese i ka ndodhur ndonjerit e njejta gje me kete aparat.

    FLM

    Sapo e provova me nje tjeter Flybox po te e njejta parabole dhe gjithcka shkon ne rregull. Nuk e kuptoj se cfare nuk shkon me kete tjetrin.

  9. #9
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,716
    Uploads
    269

    Re: Flybox digitalb

    Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Pershendetje
    Kam nje problem ne lidhje me sinjalin te nje Flybox.
    Problemi eshte i tille, me nje aparat tjeter sinjali eshte shume i mire, edhe me kete flyboxin sinjali nuk eshte i keq, mirepo te disa kanale thote qe 'sinjali mungon ose eshte i dobet'.
    Pasi hyj ne Menu-Konfigurimi i Satelitit dhe i jap U krye sinjali vjen. Problemi eshte se duhet me e perserit gjithmone kete procedure qe sinjali te vij perseri.

    Nje mendje me thote qe mund te jete problem i tunerit!! Mirepo nuk e hap dot aparatin se nuk eshte i imi.

    Nuk di nese i ka ndodhur ndonjerit e njejta gje me kete aparat.

    FLM

    Sapo e provova me nje tjeter Flybox po te e njejta parabole dhe gjithcka shkon ne rregull. Nuk e kuptoj se cfare nuk shkon me kete tjetrin.
    shife a i ka ne kontakt te dy tunerat kan nji kabull te vogel rreth 15cm qe ben te mundur bashkimin e tunerave qe te punoi ne rregull

  10. #10
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,189
    Uploads
    111

    Re: Flybox digitalb

    Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    shife a i ka ne kontakt te dy tunerat kan nji kabull te vogel rreth 15cm qe ben te mundur bashkimin e tunerave qe te punoi ne rregull
    Mile faleminderiit per pergjigjen, ne fakt sinjalin e kishte sh mire si ne 13E ashtu edhe 16E, problemi ishte se duhej te hyja ne Menu-Konfigurimi e sateliteve dhe pa bere asgje me tej sinjali vinte normalisht. Ndoshta mund te kete qene edhe kjo qe thua ti, por su morra me me ate pune, personit i dhashe nje keshille qe te nderronte flyboxin te distributori lu e kishte marre, dhe ai e kishte kete mundesi.

    Edhe njehere FLM

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Digitalb Sky it C+
    By GeorgeFTW in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2011, 13:10:49
  2. New Digitalb CCcam 2.0.11 and Digitalb & premiere in Newcs
    By G@ZI in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2010, 20:13:45
  3. DigitAlb?
    By verona in forum English (UK)
    Replies: 1
    Last Post: 14-02-2009, 15:15:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •